E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBM'den 'Kıbrıs' açıklaması---

BM'den 'Kıbrıs' açıklaması

BM'den 'Kıbrıs' açıklaması
27 Haziran 2017 - 14:28 borsagundem.com

BM Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, yarın başlayacak Kıbrıs Konferansı'nın adada çözüm için "en büyük şans" olduğunu, ama "son şans" olmadığını söyledi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, İsviçre'nin Crans-Montana kentinde yarın başlayacak Kıbrıs Konferansı'nın adada çözüm için "en büyük şans" olduğunu, ama "son şans" olmadığını söyledi.

Eide, üç garantör ülke olan Türkiye, İngiltere ve Yunanistan'ın Dışişleri Bakanları'yla bu hafta gerçekleştireceği görüşme öncesi açıklamalarda bulundu. 

Cenevre'de düzenlediği basın toplantısında konuşan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı EspenBarth Eide, İsviçre'nin Crans-Montanakentinde yarın başlayacak Kıbrıs Konferansı'ndaki görüşmelerin adadaki duruma çözüm için en büyük şans olduğunu fakat son şans olmadığı söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa27 Haziran 2017 15:03

    Türkiye ,Kıbrıs'tan gelecekler için de bir göç hazırlığına başlamalı.

  • fafa27 Haziran 2017 15:01

    Mustafa Akıncı'nın çok istekli olduğunu görüyorum,inşallah dilediği gibi olur ,çok zor görünüyor. Güzelyurt'u verirse o kadar insan ne yapacak ,nereye gidecek?

  • fafa27 Haziran 2017 14:44

    Türkiye'ye baskıyla istediklerini almaya çalışacaklar.Bakalım bizimkiler ne kadar direnç gösterebilecekler