E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBM: Suriye Anayasa Komitesi kuruldu---

BM: Suriye Anayasa Komitesi kuruldu

BM: Suriye Anayasa Komitesi kuruldu
23 Eylül 2019 - 17:01 borsagundem.com

BM Genel Sekreteri Guterres, Suriye Anayasa Komitesi'nin kurulduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada komitenin ilerleyen haftalarda Cenevre'de toplanacağı belirtildi.


Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, iç savaşın bitmek bilmediği Suriye'deki karışıklık ile ilgili açıklamalarda bulundu. Guterres, Suriye Anayasa Komitesi'nin kurulduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada komitenin ilerleyen haftalarda Cenevre'de toplanacağı belirtildi.

8 yılı aşkın bir süredir savaşın devam ettiği Suriye ile ilgili çok sıcak bir gelişme yaşandı… Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, insanlık dramının yaşandığı Suriye’de bir süredir gerilime sebep olan Suriye Anayasa Komitesi’nin kurulduğunu açıkladı.

Komitenin ilerleyen haftalarda İsviçre’nin Cenevre’de Birleşmiş Milletler gözetiminde çalışmaya başlayacağını açıklayan Guterres, “Birleşmiş Milletler, Komite’yi 8 yılı aşkın bir süredir savaşın devam ettiği Suriye’de siyasi çözüm bulmak için atılacak adım olarak görüyor” dedi.

Detaylar geliyor…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)