E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBlockchain nasıl bir tsunami etkisi yaratacak?---

Blockchain nasıl bir tsunami etkisi yaratacak?

Blockchain nasıl bir tsunami etkisi yaratacak?
02 Şubat 2018 - 12:56 borsagundem.com

“Blockchain: Teknolojik Tsunami” ana temalı Gündem Toplantısı” 6 Şubat Salı günü 14:00’da Bankalararası Kart Merkezi’nin katkılarıyla gerçekleşecek. Blockchain teknolojisinin her yönüyle ele alınacağı toplantı “finansgundem.com”dan canlı yayınlanacak

İnternetin geleceği olarak tanımlanan ve internet üzerinden yapılan her türlü işlemi derinden etkilemesi beklenen blockchain teknolojisinin bozucu ilk etkilerinin bankacılık-finans ve ödeme sistemlerinde ortaya çıkacağı öngörülüyor. Her yeni teknolojik değişimde olduğu gibi blockchain de tehditleri ve fırsatları beraberinde getiriyor. Konunun önemli oyuncularının bu değişimi sektör adına analiz etmesi, sektörün yaklaşmakta olan teknolojik tsunamiye karşı hem direncini artıracak, hem de dönüşüm ve adaptasyon sürecinin sağlıklı ve hızlı bir şekilde ilerlemesini sağlayacaktır.

Yaklaşan değişimin beraberinde getireceği öngörülebilir bilinmeyenlerden ziyade öngörülemeyen bilinmeyenlere karşı direnç ve hazırlıksızlık sektörün kaderini belirleyecektir. Bu yeni teknolojinin vaat ettiği olumlu ve olumsuz unsurlar, ortaya çıkması muhtemel yeni iş model ve yöntemleri, barındırdığı tehditler ve fırsatlar, dönüşüm sürecinin doğru yönetilmesi için alınması gereken önlemler ve atılması gereken adımlar ve teknolojik altyapı yatırımları gibi pek çok belirleyici konu başlığını içerecek “Gündem Toplantısı”, sektörün geleceği daha iyi görebilmesine ve olası tehditlerin fırsata dönüştürmesine katkı sağlayacaktır.

Blockchain teknolojisine ait birçok sorunuzun yanıtını bulacağınız toplantının canlı yayını kaçırmayın!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)