E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBlinken Rusya'yı yine uyardı: Ağır bedel ödetiriz---

Blinken Rusya'yı yine uyardı: Ağır bedel ödetiriz

Blinken Rusya'yı yine uyardı: Ağır bedel ödetiriz
05 Şubat 2022 - 10:11 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ukraynalı mevkidaşı ile görüştü. Görüşme hakkında yapılan açıklamada Blinken'ın, "Rusya gerilimi tırmandırırsa ağır bedeller ödetiriz" dediği belirtildi.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile yaptığı telefon görüşmesinde Rusya-Ukrayna krizini ele aldı. ABD tarafından yapılan açıklamada, “Görüşmede, Rusya'nın Ukrayna sınırları boyunca asker yığması ile Ukrayna ve ABD'nin Rusya’yı diplomasiyi sürdürmeye, güvenlik ve istikrarı sağlamaya teşvik etmek için attığı adımlar ele alındı” ifadeleri kullanıldı.

'RUSYA GERİLİMİ TIRMANDIRIRSA AĞIR BEDELLER ÖDETİRİZ'

Blinken’ın, Kuleba ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov ile yaptığı görüşmeyi de masaya yatırdığı belirtildi. Bakanlığın açıklamasında, Antony Blinken’ın ABD’nin Rusya ile karşılıklı güvenlik endişelerini ele almaya hazır olduğunu, bununla beraber Ukrayna’nın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne desteğini ifade ettiği kaydedildi.

Açıklamada Blinken’ın, gerilimi tırmandırması durumunda 'Rusya’ya ağır bedeller ödeteceklerini' de söylediği belirtildi.

Rusya’nın ‘işgal planı’ iddiaları: Kanıtınız nedir?

Pentagon'un kritik Rusya iddiasında Türkiye detayı

Rusya’nın Ukrayna sınırındaki askeri varlığı büyüdü: Yeni uydu görüntüleri ortaya çıktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MELİS MARMARİSLİ05 Şubat 2022 18:50

    bir halt edemezsiniz.

  • Vatandaş05 Şubat 2022 15:03

    Ne yaparsınız asar mısınız keser misiniz? Siz kesemezsiniz ama Putin Avrupa'ya giden petrol ve doğalgazı keserse koyun gibi meletir bunu çok iyi biliyorsunuz! Yaptığınız tek şey gerilimi yüksek tutup petrol türev piyasasında açtığınız LONG pozisyonlarda para kazanmak!

  • azılı solcu05 Şubat 2022 14:18

    hiç bir b.k yapamazsınız.yigit lider putin sizi 2 ye katlar 5 le çarpar.çunku sizler korkaksınız.korkaklar asla zafer anıtı dikemez.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ05 Şubat 2022 14:16

    Bu abd de bir halt yoktur.ancak böyle konuşup dururlar.her  ay birine sataşıp böyle dururlar.dünyanın sen rusya ve çin ne yapabilirsinki hiç bir şey yapamazsın işte böyle caresizce ağlar durursunuz.

  • ALPTUĞ05 Şubat 2022 11:34

    ısırcak köpek havlamaz derler.

  • Zalimler için Yan Cehennem05 Şubat 2022 10:32

    Bir halt edemezsiniz daha öncede edemediniz ancak bıdılarsınız bazıları kötüde olsa icraat yapar bazılarıda cek cak cağız ceğiz eklerini kullanarak sürekli gevezelik eder,hiç kimse bir savaşı göze alamayacağına göre umuyorsunuz ki bu söylemlerden korksunda geri dursunlar,ama öyle olmayacak ve kafirler mutlaka bir birine düşecekler orta doğuyu müslüman coğrafyasını kana bulamanızın bir sonucu olmayacak mı sanırsınız,hepimiz belli bir müddetin dolmasını bekliyoruz o gün geldiğinde bize şöyle denilecek,bugün iyiler ve kötüler birbirinden ayrılsın,işte o gün gerçek hükmedenin kim olduğunu anlayacaksınız……!