E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiBlackRock'tan o hisseler için tavsiye---

BlackRock'tan o hisseler için tavsiye

BlackRock'tan o hisseler için tavsiye
07 Şubat 2017 - 08:27 borsagundem.com

BlackRock Inc., zirveye tırmanan siyasi belirsizlik nedeniyle Avrupa hisse senetlerinde “ağırlığı azalt” tavsiyesi vermesinden yedi ay sonra söz konusu varlıklar için “al” tavsiyesinde bulundu.

BlackRock Inc. baş yatırım stratejisti Richard Turnill, Pazartesi günkü bir yatırımcı notunda, yatırımcıların Avrupa hisse senetleri ile ilgili olarak “fazla kuşkucu” bir hale geldiğini, Almanya ve Fransa'da gerçekleşecek seçimlerin fiyatlamaya yansımasının “abartılı” olduğunu belirtti.

Avrupa hisse senetleri, traderların bölgenin en büyük iki ülkesi olan Almanya ve Fransa'daki gürültülü seçim kampanyaları nedeniyle bölge varlıklarında önemli bir risk primi koymasıyla birlikte ABD'deki benzerlerinin gerisinde kalmıştı. Turnill'e göre yatırımcılar fazla tedbirli ve Avrupa hisse senetleri, ekonomik byüme ve enflasyon artışından faydalanacak.

Turnill, “Avrupa hisselerinin küresel reflasyonist ortamdan önemli fayda sağlayacağını öngörüyoruz ve yatırımcıların bögle varlıklarına ilişkin fazla tedbirlik olduğuna inanıyoruz. Avrupa'da karlar tarihi olarak küresel yükselişlere ABD'deki benzerlerine göre daha hassas” yorumunda bulundu. (BloombergHT)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)