E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBlackrock: Fed gelişen piyasa varlıkları için destekleyici---

Blackrock: Fed gelişen piyasa varlıkları için destekleyici

Blackrock: Fed gelişen piyasa varlıkları için destekleyici
20 Aralık 2018 - 17:10 borsagundem.com

BlackRock stratejisti temkinli ve veriye bağlı Fed'in, cazip değerlemeleri ve destekleyici teknik göstergeleri göz önüne alındığında gelişen piyasa varlıkları için destekleyici olduğunu belirtti

BlackRock Investment Institute çoklu varlık baş stratejisti Isabelle Mateos y Lago, gelişen piyasaların Fed'in daha güvercin noktasal grafiği ve ABD büyümesine yönelik 2018'den düşük olsa da boğa sayılabilecek değerlendirmesinden faydalanabileceğini belirtti.

BlackRock stratejisti, “Görüşüne göre piyasa, Fed Başkanı Jerome Powell'ın özellikle bilanço konusundaki yorumlarının yeteri kadar güvercin olmadığını düşündü. Fed konuşmacılarının gelecek günlerde bu ilk izlenimi düzeltmek isteyip istemeyeceğini görmemiz gerekiyor.” dedi.

Traderların Fed'in yanlış yorumladığını ifade eden BlackRock stratejisti, temkinli ve veriye bağlı bir Fed'in, ABD ve küresel ekonominin mevcut görünümüyle birlikte değerlendirildiğinde, cazip değerlemeleri ve destekleyici teknik göstergeleri göz önüne alındığında gelişen piyasa varlıklarını desteklemesi gerektiğini belirtti.

BlackRock stratejisti, Brezilya ve bazı Asya ülkeleri de dahil olmak üzere dolar cinsinden düşük düzeyde borcu bulunan ülkeleri tercih ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)