E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBizim Toptan'da atama---

Bizim Toptan'da atama

Bizim Toptan'da atama
06 Şubat 2017 - 08:02 borsagundem.com

Bizim Toptan Genel Müdürlüğüne Hüseyin Balcı atandı

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Yönetim Kurulu üyemiz Sn.Hafize Nurtaç AFRIDI istifa etmiştir. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine ilk Genel Kurulda onaylanmak üzere EMAP Ltd şirketini temsilen Mahmut Levent ÜNLÜ atanmıştır.
Hafize Nurtaç AFRIDI 'nin Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifası ile boşalan Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliği'ne Mahmut Levent ÜNLÜ 'nün atanmasına karar verilmiştir.
Yönetim Kurulumuz, şirketin yeniden yapılanma stratejisinin bir parçası olarak ve performans odaklı yenilenme stratejisi gereği üst yönetimde bazı değişiklikler yapılmasına karar vermiştir. Buna göre
Şirketimiz Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım görevinden istifa etmiştir. Şirket Genel Müdürlüğüne Sn. Hüseyin BALCI atanmıştır.Şirketimiz Mali İşler Direktörü(CFO) Sadullah Aydın görevinden istifa etmiştir.

Şirket Mali İşler Direktörlüğüne(CFO) Sn. Özden Erol DÜNDAR atanmıştır. Şirketimizin büyüme stratejisini desteklemek amacıyla hakim ortak olan Yıldız Holding A.Ş.'den ileride yapılacak sermaye artışında kullanılmak üzere 40 Milyon TL'ye kadar sermaye avansı talep edilmesine karar verilmiş olup, bu tutarın gerektiğinde hisse alım programı çerçevesinde kendi hisselerini satın almak için kullanabileceğini bildiririz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)