E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem‘Bizi Güney Amerika’ya yollayın’---

‘Bizi Güney Amerika’ya yollayın’

‘Bizi Güney Amerika’ya yollayın’
18 Temmuz 2016 - 06:10 borsagundem.com

Yunanistan'a kaçan 7 darbeci asker ve bir sivil savcıya ifade verdi

Askeri helikopter Yunanistan’a kaçan, Dedeağaç Emniyet Müdürlüğü’ndeki nezarethanenin kapalı olması nedeniyle cumartesi gecesini yakında bulunan Feres ilçesinde nezarethanede geçiren 3’ü binbaşı, 3’ü yüzbaşı, 2’si de başçavuş 8 asker sıkı güvenlik güvenlik önlemleri altında dün sabah savcıya ifade vermek üzere Dedeağaç Adliyesi’ne getirildi.

Askerler adliye binasına girinceye kadar elleri ile yüzlerini gizlemeye çalıştı. Hürriyet’e konuşan 4 askerin avukatı Vasiliki Marinaki, müvekillerinin kendisine “Yunan makamlarına Güney Amerika’ya gönderilebilmemiz için nasıl talepte bulunabiliriz?” dediklerini açıkladı. Marinaki “Ben de kendilerine bunun mümkün olmadığını anlattım” dedi. Savcılık, askerlerin tutukluluk halinin devam etmesini ve “Yunanistan’a izinsiz giriş yapmak ve yasadışı uçuş yapmak” suçlamalarıyla bugün Dedeağaç Suçüstü Mahkemesi’nde yargılanmalarını kararlaştırdı. (Hürriyet / Yorgo Kırbaki)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)