E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBizden çok Lucescu hevesli---

Bizden çok Lucescu hevesli

Bizden çok Lucescu hevesli
03 Mayıs 2014 - 03:19 borsagundem.com

Galatasaraylı yöneticiler, adı Mancini'nin yerine konuşulan Lucescu için, "Bizim bir hocamız var. Ancak görülüyor ki Lucescu bu işe çok hevesli" diyor

Galatasaray’ın yeni sezona Roberto Mancini’yi gönderip Mircea Lucescu ile gireceği yönündeki iddialar her geçen gün artarken, sarı-kırmızılı yönetim ısrarla temaslarının olmadığını savunuyor. Hatta ligde ikincilik ve kupaya odaklanmışken çıkan haberlerin takıma ve kulübeye zarar vereceği endişesiyle İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan önceki gün harekete geçerek soluğu Florya’da almıştı. Nevzat Dindar'ın Milliyet'teki haberine göre sarı-kırmızılı kulübün yönetiminde böyle bir eğilim yok. 

Milliyet dün bu konuyu Galatasaray penceresinden araştırdı. Başkan Ünal Aysal ve idarecilerin yaklaşımı ezber bozacak gibi görünüyor. Çünkü sarı-kırmızılı cepheye göre, “Galatasaray Lucescu’yu değil, Lucescu Galatasaray’ı istiyor”. Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz sarı-kırmızılılar, “Lucescu Galatasaray için çok değerli bir isim. Ancak şu noktada takımın başında bir hocamız var ve iki sene daha devam edeceğiz. Mancini gitmek isterse o zaman biz de başımızın çaresine bakarız. Ancak bizden çok galiba Lucescu hevesli. Romanya’da yakın dostlarının bu yöndeki açıklamaları da bunu gösteriyor” ifadelerini kullandılar. Ukrayna’daki iç kriz nedeniyle Shakhtar Donestk ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın sezon sonunda ayrılmak isteyen Rumen hocanın yaratılan kamuoyu ile Galatasaray’ın gündeminde tutulduğu belirtiliyor. Bu arada Türkiye’de çalıştığı dönemde Lucescu’ya çok yakın olan bir isim Rumen hocanın gönlünün Türkiye’de olduğunu söyleyerek, “Dönmeyi kafasına koymuş” dedi.

BAKARSINIZ FENERBAHÇE!

Rumen teknik adama yakın isimler ise “Lucescu’nun geleceği takımın hocası olmaması gerekir. Şu anda Ne Galatasaray’da, ne Beşiktaş’ta ne de Trabzonspor’da bu mümkün. 31 Mayıs itibariyle Fenerbahçe’nin hocasında bir belirsizlik olacak. Çünkü Ersun Yanal’ın devam edip etmeyeceği netleşmedi. Bakarsınız Fenerbahçe’nin gündemine gelir” şeklinde konuştular.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)