E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBitlis'te sokağa çıkma yasağı---

Bitlis'te sokağa çıkma yasağı

Bitlis'te sokağa çıkma yasağı
17 Eylül 2018 - 06:10 borsagundem.com

Bitlis merkeze bağlı 8 köy ve 3 mezrada, öğrenim gören öğrencilerin eğitim ve öğretim hakkının kısıtlanmaması kaydıyla bir günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Bitlis merkez ilçesi sınırlarında  bulunan bazı köy ve mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yukarıölek, Aşağıölek, Aşağıbalcılar, Yukarıbalcılar, Ilıcak,  Oğulcak, Başmaklı, Üçevler köyleri ile Kalupat, Karakuş ve Dutköy mezraları  bölgelerinde, bölücü terör örgütü mensuplarının bulunduğu ve barınma amaçlı  sığınak ve barınak tesis ettikleri tespit edilmiş olup, bahse konu örgüt  mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için  5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, 16 Eylül günü saat  23.59'dan 17 Eylül saat 23.59'a kadar, öğrenim görmekte olan öğrencilerin eğitim  ve öğretim hakkının kısıtlanmaması kaydıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)