E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitexen TLN Token ile globale açıldı---

Bitexen TLN Token ile globale açıldı

Bitexen TLN Token ile globale açıldı
29 Eylül 2022 - 16:18 borsagundem.com

Bitexen, Bitexen Global ile piyasa ağını geliştirerek yurt dışında faaliyetlerine başlıyor.

Geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle FinTech ekosistemine katkı sağlayan dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, Türkiye’deki geniş ürün yelpazesini yurtdışına taşıyarak global marka olma yolunda büyük bir adım daha attı. Yurt dışında 29 Eylül itibari ile faaliyetlerine başlayacak Bitexen Global, ilk olarak TLN Token’ın halka arzı ile faaliyetlerine başladı.

Türkiye’nin en geniş ürün  yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, dünyaya açıldığı uygulaması Bitexen Global ile ilk tokenını listeledi. 29 Eylül itibari ile TLN Token, Bitexen Global’de halka arza başladı.   TLN Token Bitexen Global üzerinden alım-satım işlemlerine açıldı.

Global bir kripto varlık alım satım platformu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Bitexen,  faaliyetlerini Türkiye dışına da taşıyor. Bitexen Global’de gelecek dönemde token ve coin çeşitlerinin sayısının hızla artması planlanıyor.

Bitexen Global hakkında daha fazla bilgi için: https://global.bitexen.com/

Bitexen’den çalışanlarına yüzde 102 zam

Sivasspor’un forma göğüs sponsoru Bitexen

Bitexen’den Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na token

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)