E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBitcoin'le işlem yapan aptaldır---

Bitcoin'le işlem yapan aptaldır

Bitcoin'le işlem yapan aptaldır
23 Ekim 2017 - 22:04 borsagundem.com

Suudi Milyarder El Velid, Bitcoin'in eninde sonunda piyasalarda Enron'un çöküşü gibi bir etki yaratacağını öngördü.

Suudi Milyarder Prens El Velid, bitcoin konusunda karamsar açıklama yapan uzmanlar arasına katılarak, rekor seviyelerde kapanışlar yaşamaya devam eden dijital para biriminin bir balondan ibaret olduğunu dile getirdi.
El Velid, CNBC televizyonunda katılduğu bir programda "Ben bu bitcoin denen şeye inanmıyorum. Benim düşünceme göre bitcoin bir gün gelecek patlayacak. Aslına bakarsanız bu sonuçları açısından Enron benzeri bir durum olacak. Bitcoin bana mantıklı gelmiyor. Bu nesne herhangi bir düzenlemeye tabi değil, her hangi bir kontrol altında değil, herhangi bri üst yönetim mekanizması ya da bir merkez bankasına bağlı değil" ifadelerini kullandı.

“I just don’t believe in this bitcoin thing. I think it’s just going to implode one day. I think this is Enron in the making," Alwaleed told CNBC in an interview. "It just doesn’t make sense. This thing is not regulated, it’s not under control, it’s not under the supervision" of any central bank, he said.

JPMorgan Chase & Co. CEO'su Jamie Dimon ise bitcoini bir sahtekarlık olarak değerlendirmiş ve "herhangi bir çalışanının bu para biriminde işlem yaptığını tespit edersem bu çalışanı "aşırı salaklık nedeniyle işten atarım"
ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)