E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin'in piyasa değeri gümüşe yaklaştı---

Bitcoin'in piyasa değeri gümüşe yaklaştı

Bitcoin'in piyasa değeri gümüşe yaklaştı
11 Nisan 2021 - 15:19 borsagundem.com

Artan talebin etkisiyle fiyatı hızla artan Bitcoin’in piyasa değeri 1 trilyon doları geçti, gümüşün piyasa değerine yaklaştı

BORSAGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ
Son dönemde kurumsal şirketlerin, yatırım bankalarının radarında olan Bitcoin, altın ve gümüşü tahtından etmek üzere. Dev fonların yatırım planları arasına girmeyi başaran Bitcoin’in 60 bin dolar seviyesine ulaştı. Bu fiyat Bitcoin’in piyasa değerini 1 trilyon 112 milyar dolara yükseldi. 10 Nisan’da 61 bin doları da geçen Bitcoin bir miktar gevşese de 60 bin doların üzerinde tutunmayı başardı.


Dünyada tüm gümüşün piyasa değeri ise 1 trilyon 284 milyar dolar. Bitcoin gümüşün Piyasa değerinin yüzde 80’nine ulaşmış durumda. Borsagundem.com’un yaptığı derlemelere göre çağlar boyunca var olan gümüşün piyasa değerini 12 yıl gibi kısa sürede yakalayan Bitcoin’e büyük bankalar ve kurumsal şirketlerin yanı sıra küçük yatırımcılar da yoğun talep gösteriyor. Sadece Bitcoin değil öne çıkan diğer kripto paralar da hızlı yükselişler kaydederek dikkatlerin bu yöne çevrilmesinde etkili oluyor.

'Bitcoin bu sene 288 bin dolara yükselir'

Bitcoin’de dev yükseliş beklentilerinin ardındaki neden

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şifre11 Nisan 2021 16:34

    Adamlar sana bir şifre satıyorlar.Ne bir üretimleri nede bir kanunları var.Üstelik Dünya nın enerjisini aybeye tüketiyorlar.Altın ,Gümüş elle tutulan gözle görülen bir şey.Bunlar ise tamamen sanal. Allan bunlara akıl fikir versin.

  • Para oyuncak oldu12 Nisan 2021 08:38

    Bilgisayarda çizilmiş resimler, ekran kartı güçlü olursa çizim süresi kısalıyor 😁 Hindistan tamamen yasaklayacak bunları "alım, satım, üretim(çizim)". Çin'de yasak zaten. Türkiye neyi bekliyorsa serbest.. Mağdur olan olursa "bana mı sordunuz" cevabı alabilir 😁 yatırım tavsiyesi değildir.