E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin'in mucidinin heykeli dikilecek---

Bitcoin'in mucidinin heykeli dikilecek

Bitcoin'in mucidinin heykeli dikilecek
03 Haziran 2021 - 14:45 borsagundem.com

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın heykelinin yakınlarına Bitcoin'in anonim mucidi Satoshi Nakamoto'nun heykeli dikiliyor.

Bitcoin'in (BTC) kimliği belirsiz mucidi Satoshi Nakamoto, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılacak heykel ile hayat bulacak.

Yerel haber kaynağı Hungary Today tarafından yapılan habere göre, heykeltıraşlar Réka Gergely ve Tamás Gilly tasarım üzerinde çalışıyor. Üzerinde Bitcoin logosu bulunan kapüşonlu sweatshirt giyen ve yüzü belirgin olmayan betimleme yapmayı planlıyorlar.

Kapüşonunu başına geçirmiş vaziyette tasvir edilen figür, yüz yansıtıcı bir yüzeyle yapılacak. Böylece heykele bakan kişi, kendi yansımalarını görecekler. Böylece heyke, "Hepimiz Satoshi'yiz" mottosunu vurgulayacak.

Proje, kripto para destekçisi András Györfi tarafından hayata geçirildi. Hungary Today ile konuşan Györfi, Bitcoin ve blockchain teknolojisinin dünyaya sunduğu faydaları şöyle vurguladı:

İnsanlar arasındaki güvensizliği ortadan kaldıran ve gıda tedarikinden yardım dağıtımlarına kadar birçok alanda dünyayı daha iyi bir yer haline getirebilecek verimli, adil ve şeffaf bir veri yapısı.

Mr. Coin, Crypto Academy, Blockchain Hungary Association ve Blockchain Budapest olmak üzere dört kurum tarafından projeye finansman sağlandı.

Bitcoin yeni bir rekora mı hazırlanıyor?

Bitcoin'de eski yatırımcılar satış yapmıyor

Bitcoin’de volatilite düşüşü boğa piyasası sinyali

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)