E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin'i hem kötülüyor hem de biriktiriyor---

Bitcoin'i hem kötülüyor hem de biriktiriyor

Bitcoin'i hem kötülüyor hem de biriktiriyor
13 Ekim 2021 - 17:37 borsagundem.com

BlackRock başkanı Larry Fink, Bitcoin hakkında karmaşık yorumlarda bulunmasına rağmen geleceği için heyecanlı.

ABD'li milyar dolarlık yatırım şirketi BlackRock'ın başkanı, "muhtemelen" Bitcoin'in (BTC) hiçbir değeri olmadığını düşünüyor.

CNBC ile yaptığı röportajda Larry Fink, JPMorgan CEO'su Jamie Dimon ile Bitcoin'in gerçek değerinin olmadığı konusunda hemfikir göründü.

Fink: Bitcoin'in 80.000 dolar mı, yoksa sıfır mı olacağını söyleyemem

Yıllar boyunca Bitcoin'e yaptığı göndermelerle tanınan Fink, en büyük kripto para biriminin destekçisi olmadığını iddia etse de, ekosisteme yatırım yapanları destekliyor.

Verdiği demeçte, "Bitcoin öğrencisi değilim ve bu yüzden size nereye gideceğini, 80.000 dolar mı, yoksa sıfır mı olacağını söyleyemem" dedi ve ekledi:

Ancak dijitalleştirilmiş para biriminin çok büyük rolü olduğuna inanıyorum ve bunun dünya çapındaki tüketicilere yardımcı olacağına inanıyorum. İster Bitcoin, ister başka bir varlık veya resmi bir dijital para birimi, hatta dijital dolar olsun, pozitif etki edecektir.

Fink, Dimon'ın Bitcoin konusundaki şüpheciliğine destek vererek Bitcoin'in sınırlı arzı olduğuna inanmadığına dair beyanatta bulundu.

Kodda yazılanların sorgulanmaya başlayabileceğini ve 12 yıldan fazla süredir değişmeyen konsensüs tarafından artık kutsal hale getirilmiş olabileceğini öne sürdüler.

Fink, "Sokaktaki insanlarla kripto para konusunda çok fazla sohbetim oluyor" dedi ve devam etti: 

İnsanların bu konuda nasıl bu kadar büyülendiğini, uzun vadede dahil olup olmayacakları hakkında görüş bildirmelerini görmek harika. Göreceğiz. Dediğim gibi, dijitalleştirilmiş bir kripto/blockchain para biriminde büyük fırsatlar görüyorum ve bence iş oraya gidiyor. Bazı büyük kazananlar ve kaybedenler ortaya çıkacak.

Bitcoin, 2020 yılındaki blok ödül yarılanması (halving) işlemi sonrası neredeyse yüzde 600 değerlendi ve 2021 boyunca makro varlıklardan daha iyi performans sergiledi.

Bitcoin, eleştirmenleri şaşırtmaya devam ediyor

Bitcoin, beş ayın en yüksek seviyesinden düşüşe geçtiğinde analistler bu süreci, 64.500 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyelerinin yeniden test edilmesinden önceki son geri çekilme olarak yorumladı.

İleriye dönük tahminler, yalnızca altı basamak değil, önümüzdeki aylarda 300.000 dolara kadar yükseliş görüşlerini de destekliyor.

Veriler, 2021 yılının 2017'nin boğa koşusu özelliklerini tekrarladığını ve yalnızca üst aşamanın tamamlanmasını beklediğini gösteriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)