E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin'den tüm zamanların en kötü performansı---

Bitcoin'den tüm zamanların en kötü performansı

Bitcoin'den tüm zamanların en kötü performansı
02 Nisan 2018 - 15:57 borsagundem.com

Bitcoin, 2018 yılına tüm zamanların en kötü performansı ile başladı

Dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin için 2018 yılı oldukça kötü geçiyor.

Geçtiğimiz yıl yüzde 1,400 kazanç sağlayan kripto para, 2018'in ilk çeyreğinde yarısından fazla değer kaybetti. Bitstamp tarafından derlenen fiyat verisine göre bu, Bitcoin'in herhangi bir yıla yapmış olduğu en kötü başlangıç.

Sosyal medya devlerinden gelen haberler ile dijital paranın etrafındaki düzenleyici tehditler de giderek artıyor. Bitcoin, cuma günü kasım ayından bu yana ilk kez 7,000 doların aşağısından kapandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bekir05 Nisan 2018 10:06

    Bitcoin / Dolar borsasinda Bir iki pislik var devamli satiyor diger borsalarda onu mecburen takip ediyor gibi. Ayi yani bu ayilar neden bu kadar bitcoini devamli satarak fiatini dusuruyor kari ne olacak ben anlamiyorum bilen varmi? adam binlerce Bitcoin satti ya halbuki satmasa daha karli degilmiydi?

  • haci02 Nisan 2018 16:11

    Cunku les kargalari ucusuyor hemen biraz yukselise gecse. Yok yasakliyalim yok vergi alalim yok uzak durun paramin yarisini kaybettim zararimada ortak olacakmisiniz les kargalari :O

  • haci03 Nisan 2018 05:25

    Sensin sevinecekler onemli degil keser doner sap doner baskasinin zararina sevinen kendiside birgun aynisinin tipkisina ugrar

  • Geçmiş olsun 02 Nisan 2018 18:40

    Keşke bu yorumu yazmasaydın ,milleti sevindirdin.Şimdi su kurnazları parayı kaptırdı diyecekler.