E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin'deki yükseliş için kritik gösterge---

Bitcoin'deki yükseliş için kritik gösterge

Bitcoin'deki yükseliş için kritik gösterge
05 Temmuz 2021 - 16:57 borsagundem.com

Analistler, 29 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin'in yeniden yükselmeye başlayabileceğini düşünüyor.

Wyckoff birikim şeması, Bitcoin (BTC) fiyatını ne beklediğini öngörme konusunda son trendlerden biri haline geldi. Bazı analistler, BTC'nin 29 bin dolara kadar gerilemesini yükselişin izleyeceğini düşünüyor.

Boğalar 2021 başındaki boğa trendinin süreceğini savunurken, diğer yorumcular ise Bitcoin için özellikle de kısa vadede işlerin henüz düzelmediğini düşünüyor.

Bağımsız piyasa analisti Filbfilb, boğaların iyileşme hızı konusunda yanılıyor olabileceğini ileri sürdü.

Son haftalarda BTC'nin bir sonraki adımının ne olacağını grafikler ile desteklemek isteyen analistler, birçok Wyckoff şeması çizdi. Filbfilb, analistlerin bu süreçte tehlike işaretlerini ve görüşlerine uymayan verileri göz ardı etmiş olabileceğini düşünüyor.

İyileşmenin önündeki engel GBTC

BTC'nin iyileşmesinin önündeki en büyük engellerden biri de, temmuz ayında kilitleme süresi dolacak Grayscale Bitcoin Tröstü.

Bu yıl için en büyük miktarda GBTC'nin kilidi temmuz ayında açılacak ve fiyata aşağı yönde baskı uygulama potansiyeline sahip olacak.

Filbfilb, tüm bu nedenlerden dolayı BTC'nin dip fiyatta henüz yeterince bulunmadığını ve iyileşmeden bahsetmek için erken olduğunu düşünüyor.

Bitcoin için kritik tarih açıklandı

Emeklilik için Bitcoin biriktirin

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)