E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin'de yükseliş sürecek mi?---

Bitcoin'de yükseliş sürecek mi?

Bitcoin'de yükseliş sürecek mi?
05 Ocak 2021 - 08:22 borsagundem.com

JPMorgan'a göre Bitcoin fiyatında uzun vadede önemli yukarı hareket potansiyeli olabilir

JPMorgan Chase & Co, Bitcoin'in yatırım akışı için altın ile rekabet ettiğini ve uzun vadede Bitcoin fiyatında önemli artış için potansiyel olabileceğini değerlendirdiklerini bildirdi.

JPMorgan stratejisti Nikolaos Panigrtzoglou yatırımcılara yazdığı bilgi notunda, Bitcoin'in hali hazırda 575 milyar dolar olan piyasa değerinin, borsa yatırım fonları veya bütçe olarak özel sektörün altına yaptığı toplam yatırımı yakalamak için 4,6 kat daha artış göstermesi gerektiğini ifade etti. Teorik olarak bakıldığında bu piyasa değeri hedefi, Bitcoin fiyatının 146 bin dolar seviyesine kadar yükselmesi anlamına geliyor.

Ancak Panigrtzoglou, fiyatın bu seviyelere ulaşmasının Bitcoin'in volatilitesinin altının volatilitesine yaklaşması ve kurumsal yatırımcıları daha fazla cesaretlendirmesine bağlı olduğunu ve bu sürecin biraz zaman alacağını vurguladı.

Bitcoin fiyatı dün yüzde 17'ye varan bir düşüş yaşadı. Bu, Mart 2020'den bu yana görülen en büyük düşüş olarak kayıtlara geçti. Hafta sonu 34 bin 544,94 dolar seviyesine kadar çıkan Bitcoin fiyatı, dün 28.154,11 dolara kadar düştü. Şu sıralarda ise 30.951,80 dolar seviyesinde.

ABD borsaları 2021'in ilk gününü kayıpla kapadı

 

Dolardaki düşüş devam edecek mi?

 

Bitcoin neden yükseliyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)