E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin'de yükseliş ivme kazandı---

Bitcoin'de yükseliş ivme kazandı

Bitcoin'de yükseliş ivme kazandı
01 Ekim 2021 - 13:54 borsagundem.com

Kripto paralarda sabah saatlerinde başlayan yükseliş an itibarıyla hız kazandı.

Küresel ölçekte kripto paralara artan talebin karşılığı ilk başta Bitcoin'de görülüyor. Dünyanın en çok kullanılan kripto para birimi olan Bitcoin yüzde 10,2 yükselişle 47 bin 088 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

En çok kullanılan ikinci para birimi olan Ethereum'da da yüzde 8,5 artış görülüyor. Kripto varlık 3200 doların üzerinde alıcı buluyor. Son 24 saatlik işlem hacmi Bitcoin'de 35, Ethereum'da ise 18 milyar doların üzerinde bulunuyor.

El Salvador’dan tarihi kripto para adımı!

Kripto paraya bir darbe daha

Analistlerden Bitcoin'de umutlandıran tahminler

Dolar zayıflarken, Bitcoin'in gözü 50 binde!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ggff01 Ekim 2021 17:16

    Ama dolar 8.80

  • .....01 Ekim 2021 14:54

    Sayın Cumhurbaskanım aynen katılıyorum sözlerinize. Bu bilinçte olmayan kendi yatırımcısına sahip çıkmayan halkbankı da kınıyorum. Siz kendi milletinin birikimlerini eritenlerden fakirleştirenlerden hesap sorabiliyormusunuz? Cevabınızı merak etmiyorum. Her şey apaçık ortada. 4.27. Kamu hisselerini kim yönetiyor. Bize yatırm yapın dedikten sonra yaptığınız tahsisli ile canımızı okudunuz. Her daim yanınızdaydım. Bu durumu haketmedik.Sözle olmuyor. Olumlu gelişme görmek istiyorum.