E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin'de yılın en kötü performansı---

Bitcoin'de yılın en kötü performansı

Bitcoin'de yılın en kötü performansı
19 Temmuz 2021 - 11:40 borsagundem.com

Bitcoin, 2021'in en kötü haftalık kapanışını gerçekleştirdi. Hafta sonu boyunca karışık bir fiyat hareketi gösteren Bitcoin, 30 bin doları desteğini neredeyse kaybedecekti.

BTC/USD paritesi, geçtiğimiz hatfayı 31.500 doların hemen üzerinde, yani haftalık 2.800 dolar kayıp ile kapattı.

Cuma günü kısa bir süreliğine 32 bin doları geçen Bitcoin, hafta sonu sürpriz bir fiyat hareketi göstermedi ve bilinen bir işlem aralığında seyretti.

Bitcoin, 31 bin dolar desteğine tutunmasına ve 30 bin doları yeniden test etmekten kaçınmasına rağmen, Aralık 2020'den beri görülen en düşük haftalık kapanışı yaptı.

Pazar günü, Grayscale Bitcoin Tröstü'nde (GBTC) de şimdiye kadarki en büyük kilit açılmanın gerçekleştiği gündü. Kripto topluluğu tarafından tedirginlikle beklenen olay, fiyat hareketine çeviri yayın saati itibarıyla herhangi bir etkide bulunmadı.

Altcoin'lerde değer kaybı

Altcoin'ler de pazar günü benzer bir performans gösterdi ve piyasa değeri bakımından en büyük 50 kripto paranın çoğu, Bitcoin gibi hafta genelinde yüzde 8 düşüş gösterdi.

Ether (ETH), destek seviyesinden 100 dolar yukarıda olan 1.900 dolar civarında seyrederken, AMP (AMP) son 24 saatte yüzde 12 değer kazanmayı başardı.

Kripto para piyasasının toplam değeri 1,294 trilyon dolar, Bitcoin'in payı ise yüzde 45,9 oldu.

Altın, dolar baskısıyla geriledi

Resesyonda yatırımlarınızı satmamak için 5 neden

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)