E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin'de yeni rekor 9687 dolar---

Bitcoin'de yeni rekor 9687 dolar

Bitcoin'de yeni rekor 9687 dolar
27 Kasım 2017 - 12:15 borsagundem.com

Kripto para birimi Bitcoin yılbaşından bu yana değerini 10 katına çıkardı. Para birimi Ekim ayının başından bu yana ise iki kat değer kazandı.

BORSAGUNDEM.COM

Lüksemburg merkezli Bitstamp'ta gerçekleşen işlemlerde Bitcoin pazar günkü kapanışına göre yüzde 4.5 oranında artışla 9687 dolar seviyesinden işlem görüyor.
Bitcoin'in fiyati geçtiğimiz aylarda dünyanın en büyük türev piyasası olan CME'nin bitcoin'de vadeli işlemler başlatacağını açıklamasından destek almıştı. Şirket geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada ise söz konusu işlemlerin yıl sonundan önce başlayacağını belirtmiş ancak kesin bir tarih vermemişti.

Cryptocompare isimli kripto para birimlerinin veri analizlerini yapan internet sitesinin kurucusu Charles Hayter, son gelişmeler hakkında "10.000 doların görülmesi artık ihtimaller dahilinde ve bitcoin bu seviyeye ulaşmak için sabırsızlanıyor gibi görünüyor" değerlendirmelerinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)