E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin’de yeni hedef 90-100 bin dolar aralığı---

Bitcoin’de yeni hedef 90-100 bin dolar aralığı

Bitcoin’de yeni hedef 90-100 bin dolar aralığı
22 Ekim 2021 - 10:27 borsagundem.com

Rakorlar serisine yeniden başlayan Bitcoin'in 90-100 bin doar aralığına kadar yükselmesi öngörülüyor

En fazla işlem gerçekleştirilen kripto para Bitcoin’ın Çarşamba günü rekor seviyeye ulaştıktan sonra 63 bin dolar seviyesinde yatay bir seyir izliyor. Stratejistler ise bir süre dinlendikten sonra yükselişin yeniden başlaması bekleniyor. Analistler bir sonraki hedef olarak 90-100 bin dolar aralığını gösteriyor.  Traderlar ise ilk ABD Bitcoin vadeli işlem borsa yatırım fonuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

Fundstrat tarafından yayınlanan raporda, "65.000 doların üzerindeki Bitcoin için ilk yukarı yönlü hedefler 72.500 dolar, ardından 89.000 dolar civarında bulunuyor ve eski zirvelerin bu kırılmasında kesinlikle ulaşılabilir olduğu düşünülüyor" ifadelerine yer verdi.

Altın yatırımcılarının gözü Bitcoin’de

 

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)22 Ekim 2021 11:57

    Eteryum  her ay 50 - 100 - 150 tl parana gore, yaptıgın tasarrufun birazını almak ilerde avantajlı olabilir. Eteryum çok öenmli ağ ve sistemlerin kurulu oldugu zincir. bi rçok altcoın ve proje eter üzerinden işlemler yapıyor. gelecek fiber kablolarla internet vermeyi akıl etti.. şuan bu fiber kablo eter olabilir. o bakımdan buyun prnızla değil, yatırımınızın yuzde 5 i corınlerde olabilir. hiç anlamayanlar için diyorum. anlayan zaten bildiğini yapsın. altın gibi. al at kenara, unut. 5 yıl sonra duruma bak. ev aldın yada vadeli para hesaba yatırdın onun gibi.  ARKADAŞ VARDI, uzun vade coın aldım 2 yıl bakmıcam diyordu.Sonra, ertesı gun sattı çıktı :D adam bakmadan uyuyamıyorum diyor., Dedims en faize git kardeş, sana göre deıl. Zorlamayın ekonomınızı ve psıkolojınızı. Herkes futbolcu olamaz, yada igilizce konuşamaz. yapını uymuyorsa çerez parası atarsın. 10 tl 20 tl işi öğrenırsın.

  • Mucise Reis ;)22 Ekim 2021 11:15

    Kim diyor ? hadi canım....  90 -100 bin miş :D  Bedava peynir peynir kapanında olur. :D  haha