E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin’de yeni hedef 100 bin dolar---

Bitcoin’de yeni hedef 100 bin dolar

Bitcoin’de yeni hedef 100 bin dolar
29 Kasım 2021 - 10:00 borsagundem.com

Teknik analistler, kripto para biriminin önümüzdeki haftalarda 50 bin seviyesine geriledikten sonra sert bir yükselişe geçeceğini öngörüyor

2021 yılına damgasını vuran ve yıla 30 bin doların doların hemen altında başlayan Bitcoin, Kasım ayı başlarında 68.000 dolara ulaşarak zirve yaptı. Daha sonra 53 bin dolar seviyelerine gerileyen Bitcoin son günlerde 57 bin dolar sınırında. Analistler kısa vadede 50 bin dolara kadar geri çekilmenin mümkun olduğunu söylüyor.

Analistlere göre, 2022'de Bitcoin, hem hayranlar hem de nefret edenler için yeni yeni kapılar açacak. Giderek artan ilgi nedeniyle 100 bin dolarlık hedefin uzakta olmadığı belirtiliyor. Çin ve Hindistan yasaklasa bile kripto paralar artık birçok alanda ödeme aracı olarak da kullanılıyor.

Analisti David Morrison, Bitcoin'in kirli olduğundan ve pratik kullanımları olmadığından şikayet etmeye devam edenlerin bile, en azından kalıcı bir güce sahip olduğunu kabul etmek zorunda kalacaklarını belirtiyor.

Morrison, Bitcoin'in gelecek yıl 100 bin doları kırabileceğini öngörüyor. Morrison,“Sınırlı bir kaynak çünkü sadece 21 milyon madenciliği yapılabilir. Bu ona dolar, euro, Japon yeni ve İngiliz sterlini gibi fiyatı yüksek para birimlerinin sahip olmadığı bir kıtlık söz konusu” diyor.

El Salvador dipten 100 Bitcoin daha aldı

 

Bitcoin emeklilik portföylerinde yer alabilir mi?

 

Bitcoin çakıldı! Boğaları hayal kırıklığına uğrattı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)29 Kasım 2021 10:18

     aralıkda noel baba ralisi bekliyorum.yıl sonu hedefım 80-100 bin arası. 6 aydır yazıyorum. beklentımde bozulma yok. olursa çakar çıkarım..  abd   pojeleri okudum. sanal dunya kuruluyor hedefleri ELVİS konseri vermek :D michal konseri vermek. ya inanılmaz hedefleri var.Zeki mürende bizi görecek :D .. bir çok moda firmasını dukkanlarını meta ortamına taşıma hedefleri var. örnek nıke meta sıtesını kuruyor. mesela. bu alan batar dıyenler, bu alan yeni başlıyor demek isterim :D karşılıksız diyenler bu sanal ortmın parası meta coınler onlarda eter+btc sistemi kullanıyor derım. meta dunyada altın BTC olacak :D duşunun halı saha maçlarını meta dunyasında yapacaksınız :D turnuvalar. burada Ronaldo ile maç yapacaksın .:D o da onlıne olacak. plsystatıon deıl,3 boyut maç yapacaksın :D bunu silikon vadisinde planlayanlar çalışmalara başlamış... omur yeter mı ? bilmem :D. Atatürk Turan Türk bizler bir çok alanda birlik için çalışmaya devam edecez... YA TUTARSA....