E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin’de Yellen etkisi sürüyor---

Bitcoin’de Yellen etkisi sürüyor

Bitcoin’de Yellen etkisi sürüyor
21 Ocak 2021 - 08:28 borsagundem.com

Yellen'in sözleri Bitcoin fiyatını baskı altında tutmaya devam ediyor

Biden'in Hazine Bakanı adayı Janet Yellen'in kripto paraların terörin finansmanı, kara para aklama gibi amaçlarla kullanımının kendisini endişelendirdiği sözleri Bitcoin fiyatını baskı altında tutmaya devam ediyor.

Yellen'in sözlerini tetiklediği kar realizasyonları ile dün 35 bin dolar civarında hareket eden Bitcoin fiyatı bu sabah düne göre yüzde 0,642 kayıpla 34.716 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Analistler, gün içinde 33.430 dolar seviyesini test eden Bitcoin fiyatının 33.814 dolar seviyesinin üzerinde kalmaya devam etmesinin önemli olduğunu vurguluyorlar. Bu desteğin altına inilmesi halinde ise 30 bin Dolar seviyesinin hedef haline gelebileceğini belirten Wave Financial analistleri, 30 dolar civarından aktif geri alımların yaşanacağını da öngörüyorlar.

Altın fiyatları 2 haftanın zirvesinde

PPK öncesinde döviz kurları güne nasıl başladı?

Bitcoin fiyatı neden bir gecede yüzde 7 düştü?

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Metallica 21 Ocak 2021 13:04

    Kara paranın aktığı ve yanında insanların alın terini çeken bir kara delik. Merkez bankaları kendi varlığına karşı bu tehdite karşılık vermelidir. bir gün 1 btc=0 dollar olacak!