E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin’de destek testi---

Bitcoin’de destek testi

Bitcoin’de destek testi
04 Kasım 2021 - 16:15 borsagundem.com

Bitcoin, 4 Kasım'da boğaların beklediği kırılmayı yaşamadı ve bir süredir yatay seyreden kripto para, 60 bin dolara giderek yaklaşıyor.

BTC/USD paritesi, 4 Kasım'da 62 bin doların altına geriledi.

Parite, 64 bin doları geçtikten sonra zor bir 24 saat geçirdi ve kısa fakat önemli bir gerilemeyle 60 bin dolardan sekti.

Bazıları son fiyat hareketinin pozisyonunu büyütmek isteyen BTC yatırımcılarına hediye olduğunu düşünse de, analistler çoğunlukla uzun zaman çerçevelerine odaklandı.

Rekt Capial, 60 bin dolar desteğinin gücünü “BTC'nin bu seviyeyi yeniden testi, şimdiye kadar art arda üç hafta başarılı oldu" diye vurguladı.

Bir diğer analist Crypto Ed, “Tam da beklediğim gibi ilerliyor: BTC 64 bin dolara sekmeyi tamamladı ve ETH döngüsü 4.600 dolar üzerine ulaştı" diye açıkladı.

Şimdiki düzeltmenin fazla derinleşip derinleşmeyeceğini görmemiz lazım. Böyle bir durumda BTC 55 bin dolara, ETH de 3.700-3.800 aralığına gerileyebilir.

Altcoin'ler rekor kırmayı sürdürüyor

Altcoin'ler ise Bitcoin'in hayal kırıklığı yaratan kısa vadeli performansına rağmen birbiri ardına rekor kırmayı sürdürüyor. 

Perşembe günü Ether (ETH) sakinleşme gösterirken, Solana ise piyasa değeri bakımından en büyük 10 kripto paranın performansını geride bıraktı.

Çarşamba günü konsolide olan Polkadot (DOT) da bugün 54,55 doları görerek rekor kırdı.

Kriptoya yatırım yapmayan fon yöneticileri risk altında!

Ethereum yeni tarihi zirvesini gördü

Ethereum’un en büyük rakibi hangi altcoin olacak?

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)