E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin’de bir sonraki rallide hedef 200 bin dolar!---

Bitcoin’de bir sonraki rallide hedef 200 bin dolar!

Bitcoin’de bir sonraki rallide hedef 200 bin dolar!
30 Eylül 2021 - 11:45 borsagundem.com

Bitcoin'in en eski yatırımcılarından biri, kripto paranın geciken FOMO (kaçırma korkusu) rallisiyle 200 bin doların üzerine çıkabileceğini ileri sürdü.

Kripto para borsası BTCC'nin eski CEO'su Bobby Lee, 29 Eylül'de Bloomberg ile yaptığı röportaj sırasında Bitcoin'in (BTC) zor zamanlar geçirdiğini reddetti.

RALLİ UZUN SÜREDİR BEKLENİYOR

Bitcoin'in yılın son çeyreğinde yükseliş göstereceğini düşünenlerden biri olan Lee, fiyatın son zamanlarda güçsüzlük gösterdiği söylemine karşı çıktı.

Bitcoin'in 40 bin dolar desteğini test etmesi sorulan Lee, “Yalnızca yüzde 5'lik bir düşüştü" diye yanıtladı.

Lee'ye göre çeviri yayın saati itibarıyla 43.300 dolar civarında seyreden Bitcoin, yalnızca bir önceki rekor seviyesine ulaşmakla kalmayacak ve 100 bin dolar, daha sonra ise 200 bin doları dahi geçecek.

Lee, 2021 sona ermeden bunun gerçekleşeceğini veya en azından başlayacağını düşünüyor.

“100 bin doların üzerine rahatlıkla çıkacağını ve rallinin ne kadar keskin olduğuna bağlı olarak 200 bin doları da muhtemelen göreceğini, hatta geçeceğini düşünüyorum" diye belirten Lee, şöyle ekledi:

200 bin doların geçilmesi şüphesiz büyük bir başarı olacak ve medyada yer bulacak, bu da 'kaçırma korkusuyla' tetiklenen bir ralliyi başlatacak. Bu, genellikle her birkaç yılda bir oluyor. Bir sonraki FOMO rallisi ise uzun süredir bekleniyor.

GÜZEL GÜNLER EKİMDE

Cointelegraph'ın da belirttiği gibi, eylül ayının boğaları hayal kırıklığına uğratması ve boğa piyasasının geri dönüşü için umut verici koşulların ancak ekim ayından itibaren görülebileceği bekleniyordu.

Bitcoin'i yakın zamanda bekleyen zorluklar arasında ABD'de bugün oylamaya sunulacak altyapı yasası, aylık kapanış ve 1 Ekim'deki 3 milyar dolarlık opsiyon vade tarihi yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Antalya Burası30 Eylül 2021 13:53

    100k olacak dediler şimdi 50k olsa bari diye dua eder olduk. ;)  Kripto değilde BİST en güzeli bence.

  • Bir yorum30 Eylül 2021 13:50

    Zerre kadar akılla izan ile insaf ile açıklanacak bir şey değil buna rağmen bununla oynaşanlar kendileri aşırı öz güven ve  çok zeki zan etmeleri  nasıl bir batağa batmak üzere olduklarının açık bir göstergesidir!  Bu ahmaklara nasihat falan da  fayda  etmez!    Sadece battıkları zaman arsızca çıkıp nerede bu  devlet bilmem ne demeleri   de  elbette fayda etmez!  Alırken kimseye sormadığın gibi batarken de ciyaklamak olmamalı.   Çünkü bu işe bulaştırılan pek çok kurum ve kullanılan uzman görünümlü tipler var.

  • Berber Bekri 30 Eylül 2021 13:06

    Ver algıyı ver coşkuyu başka türlü yolunacak kaz bulamazsınız 500 bin dolara da çıkacak 1 koyup 1000000 alacaksınız algısı oluşturun ki keklikler toplaşsın paranıza emeğinize yazık uzak durun bu küresel soygundan ve soygunculardan "BEDAVA PEYNİR FARE KAPANINDA OLUR " kripto coin sonu hüsrandır....

  • Mucise Reis ;)30 Eylül 2021 11:59

    Bu ay sonu 58 bin üzeri beklıyorum. hele ekım gelsın bi 3 - 5 gun geçsin. düşüncem o yonde. yıl sonu 100 - 80 bin goruruz bence. ama eter daha iyi olacak düşününce.  isteen usd alsın, siteyen borsaya girsin. herkes başka yerde , kımı altın gumuşte. ne yapalım yanı. inandıgını yap