E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin'de ayılar yenildi!---

Bitcoin'de ayılar yenildi!

Bitcoin'de ayılar yenildi!
15 Eylül 2021 - 12:35 borsagundem.com

Bitcoin fiyatında kritik 47 bin dolar direnci kırıldı. Boğalar 43 bin dolardan destek alıp yukarı hareketi başlattı. Satıcılarsa 49 bin doların üzerinde pusuya yattı.

Bitcoin (BTC) fiyatı, analistlerin 50 bin dolara ulaşması yolunda kritik bir eşik olarak gördüğü 47 bin doları 15 Eylül'de geçici olarak elde etti. 

Bitcoin boğaları bir başka düşük seviye testinden kaçınıyor

BTC/USD paritesi çarşamba günü 47 bin doları tutmayı başardı ve bu seviye yükselişin devamı için çok önemli.

Seviye, bir gün önce balinalar tarafından güçlü bir savunma gördü. Ancak boğalar nihayetinde üstünlüğü kazandı ve Bitcoin'i azalan kanaldan çıkardı.

Kısa vadeli BTC fiyat hareketi, 46 bin dolara düşmeyerek için daha iyimser bir tablo oluşturdu.

Rekor seviyedeki düşük borsa rezervleri ve zımni arz sıkışıklığı arasında BTC/USD paritesine görülen golden cross (altın kesişim) modeline göreceli güç endeksi de eşlik etti.

Popüler trader Pentoshi'nin belirttiği gibi, altı günlük yatay hareketi silen bir yeşil mumun oluştuğu günlük grafik yükselişe işaret ediyor.

Analist William Clemente, "200 günlük hareketli ortalamanın üzerinde, şimdi pazartesi gününün zirvesi ile eylül ayının açılışında (47 bin ila 47.150 dolar) dirençle karşı karşıya" diye ekledi.

Bu seviyeler gerçekten kırılırsa, ağustos ayının en yüksek seviyesi olan 50.500 dolara kadar oldukça hızlı bir hareket görebiliriz.

Destek, minimum aylık kapanış tahminlerine yakın seviyede

Binance borsasındaki alım ve satım seviyelerine bakıldığında, direncin şimdi 49 bin doların biraz üzerine yükseldiğini ve net desteğin aynı şekilde spot fiyatın birkaç bin dolar altında olduğunu doğruluyor.

Destek, eylül ayında minimum aylık kapanış için 43 bin dolar olan mevcut tahminlerle aynı hizada gözüküyor. Ekim ise aksine, Bitcoin için tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın, yani aylık minimum 63 bin dolarlık kapanışa işaret ediyor.

Ayılardan zararına Bitcoin!

Ethereum’da yükseliş beklentisi

Altcoinler canlandı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)