E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin'de 6 aydır beklenen sinyal: Tüm ayılar ölecek!---

Bitcoin'de 6 aydır beklenen sinyal: Tüm ayılar ölecek!

Bitcoin'de 6 aydır beklenen sinyal: Tüm ayılar ölecek!
19 Ekim 2021 - 13:50 borsagundem.com

Ayılar için çanlar çalıyor. Verilere göre "çok sevilen" bir Bitcoin fiyat göstergesi, 6 aydır beklenen sinyali vermek üzere.

Bitcoin'de "Uzun Vadeli & Kısa Vadeli Birikimci Gerçekleşen Fiyat Oranı"nın (LTHSTH-RPR) boğa bayrağı formasyonu oluşturmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Boğalar geri dönüyor

LTHSTH-RPR, en doğru Bitcoin fiyat göstergelerinden biri.

Göstergenin yaratıcısı olan, aynı zamanda Bitcoin 2021 konferansını da düzenleyen Dylan LeClair, eylül sonu verilerine dayalı olarak yükseliş beklenebileceğini doğruladı ve şöyle özetledi: 

Kısa Vadeli: Uzun Vadeli Gerçekleşen Fiyat Oranı düştükçe, daha fazla yükseliş bekliyorum, nihayetinde tüm ayılar ölecek.

Göstergenin birkaç aydır düşüş trendinde olması, BTC/USD paritesi için yeniden doğma zamanının geldiğini ortaya koyuyor.

LTHSTH-RPR, uzun vadeli ve kısa vadeli birikimcilerin maliyet tabanını ortaya koyuyor. Uzun vadeli birikimci, zincir üstü analiz kaynağı Glassnode tarafından en az 155 gündür hareket ettirilmeyen coin sahipleri olarak tanımlanıyor.

LeClair, “STH:LTH (Kısa Vadeli Birikimci:Uzun Vadeli Birikimci) Gerçekleşen Fiyat Oranı'nın artması, STH maliyet tabanının LTH maliyet tabanına kıyasla artış gösterdiği anlamına geliyor" dedi ve ekledi:

BTC fiyatı, marjinal satıcılar tükendiğinde yükseliyor. Bu nedenle parabolik ralliler sırasında LTH maliyet tabanı sabit kalırken, STH maliyet tabanı artıyor.

STH maliyet tabanı, henüz LTH maliyet tabanını geçmedi. Bu gerçekleştiği zaman, mevcut düşüş trendi sona erecektir.

Bitcoin, rekor seviyeye yaklaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)