E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin yukarı yönlü ivme kazanmakta zorlanıyor---

Bitcoin yukarı yönlü ivme kazanmakta zorlanıyor

Bitcoin yukarı yönlü ivme kazanmakta zorlanıyor
11 Ağustos 2022 - 14:01 borsagundem.com

Bitcoin ve diğer kriptolar ABD enflasyonunun ardından hareketlendi. Enflasyonun beklentilerin altında gelmesiyle piyasanın risk iştahı arttı. Bitcoin ise 24 bin doları aştı.

Dün ABD'de açıklanan temmuz ayı TÜFE verileri sonrası iyileşen risk iştahının ve Fed'in faiz artırımlarının yavaşlayabileceği endişeleri ile yönünü yukarı çeviren Bitcoin, bu yukarı hareketi ivmelendirmekte zorlanıyor.

Oanda analisti Craig Erlam yayınladığı yatırımcı notunda, Bitcoin fiyatında kazanımların sınırlı kaldığına dikkat çekerek, "Fiyat bugün iki ayın en yüksek seviyesine çıktı, ancak hala beklediğim ve istediğim ivmeyi görmüyorum" dedi.

Erlam, "25 bin dolar seviyesinin yukarı kırılması bu ivmeyi getirebilir, ancak hala kısa vadede fiyatı dizginleyebilecek kaygı, endişe görmeye devam ediyoruz" dedi.

Bitcoin fiyatı şu sıralarda 24 bin 442,90 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin’le birlikte diğer kripto paralar da hareketlendi. Ethereum günlük yüzde 11 değerlenme ile 1886 dolardan işlem gördü. Cardano yüzde 5 primle 0,537 dolardan işlem gördü. Solana da günlük yüzde 11 değerlenme ile 44,27 dolardan alıcı buldu.

Bitcoin'de enflasyon verileri öncesi geri çekilme

 

Bitcoin 30 bin dolar yolculuğunda mı?

 

Bitcoin'de artış sinyali

 

Bitcoin’de 200 milyon hesapları

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )11 Ağustos 2022 17:03

     kadar hızlı gitmez. önce bir 23,000 leri dolduralım.. şimdi amatörlere  25 ,000 hayalini tepeden veriyorlar.. sonra kar satışı ile anlamadan 1 satte kızartır. sonra 23 . 000 - 22,800 lere dokunup çıkış adım adım doldura doldura bu hafta gerçekleşir.  yani hergun çıksa böyle 1 ayda 100 bin olurdu :D yok öyle dünya...  şimdi biraz düşünbce birileri hoopp toluyor :D korkmadan .. öyle olmalıkı endeks. düşünce alayımmı, alayımmı diye  5 kere düşünmeli insan :D trade böle bişi..