E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin yataya geçince fırlayan altcoinler!---

Bitcoin yataya geçince fırlayan altcoinler!

Bitcoin yataya geçince fırlayan altcoinler!
02 Aralık 2021 - 14:22 borsagundem.com

Bitcoin fiyatı 60 bin dolara ilerleyip geri çekilince az bilinen üç kripto para fırladı.

Bitcoin (BTC) yeni aya güçlü başlarken, dün 59.053 dolara kadar yükselmişti. Sonrasında gerilemeye başladı.

Altcoin’ler ise fiyatların yükseldiği ve potansiyel bir "Noel Baba rallisi" içine girmiş gibi göründü.

Son 24 saat içinde en çok kazananlar ise Request Network (REQ), Bifrost (BFC) ve SafePal (SFP) oldu.

Request Network tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Request Network (REQ), kullanıcıların aracıya ihtiyaç duymadan güvenli kanallar aracılığıyla para gönderip almalarını sağlayan Ethereum tabanlı merkeziyetsiz ödeme sistemi.

VORTEC verileri, son fiyat artışından önce 28 Kasım'da REQ için yükseliş görünümü tespit etmeye başladı.

Cointelegraph'a özel VORTEC Skoru, piyasa duyarlılığı, işlem hacmi, son fiyat hareketleri ve Twitter etkinliği gibi verilerin birleşiminden elde edilen geçmiş ve mevcut piyasa koşullarının algoritmik bir karşılaştırmasını sunuyor.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, REQ için VORTEC Skoru 28 Kasım'da yeşil bölgeye tırmandı ve ertesi gün fiyatın yüzde 98 artmasından yaklaşık 57 saat önce 81'e ulaştı.

REQ fiyatındaki yükseliş, ağdaki etkinliğin artması ve kasım ayında işlem sayısının yüzde 32 büyümesi ile ortaya çıktı. Düzenli işlem sayısı, son 30 gün içinde yüzde 46,34 ve son 90 gün içinde yüzde 67,32 arttı.

Bifrost, ChainRunner Q'yu piyasaya sürdü

Bifrost (BFC), geliştiricilerin birden fazla protokol üzerinde çalışabilen merkeziyetsiz uygulamalar (DApp) oluşturmasına olanak tanıyan çok zincirli bir ara katman yazılım platformu.

Dün erken saatlerde 0,35 dolara düştükten sonra, 24 saatlik işlem hacmi 130 milyon doları aşmasıyla BFC'nin fiyatının yüzde 56,84 artışla 0,556 dolara yükseldiğini gösteriyor.

BFC'nin fiyatındaki artış, Bifrost protokolünün, kullanıcılara önceden oluşturulmuş merkeziyetsiz finans (DeFi) stratejilerine erişimin yanı sıra para yatırma, kredi alma, transfer gerçekleştirme, satın alma olanağı sağlayan ve kripto para varlıklarına kaldıraç seçeneği ekleyen, uzun zamandır beklenen ChainRunner Q protokolünü yayımlamasının ardından geldi.

SafePal, dokuz yeni blockchain için destek sunuyor

SafePal (SFP); Ethereum, Binance Smart Chain ve Tron ekosisteminde varlıkları olan yatırımcılar için donanım ve yazılım seçenekleri sunan bir kripto para cüzdanı.

VORTEC verileri, son fiyat artışından önce 29 Kasım'da SFP için yükseliş görünümü tespit etmeye başladı.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, SFP için VORTECS Skoru, 29 Kasım'da yeşil bölgeye sıçradı ve ertesi gün fiyatın yüzde 38 artmasından yaklaşık 41 saat önce 81'e yükseldi.

SFP'nin yükselen fiyatı projenin Cardano, Nervos Network, Fantom, Avalanche, HECO Chain, Boba Network, Arbitrum ve Optimism için destek eklediğinin duyurusunun akabinde geldi.

Kripto para piyasasının toplam değeri şu anda 2,67 trilyon dolar ve Bitcoin'in hakimiyet oranı yüzde 41,2.

Bitcoin'den sabır testi

En büyük kripto paralarda fiyat tahmini

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)