E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin yakın zamanda 90 bin doları görebilir---

Bitcoin yakın zamanda 90 bin doları görebilir

Bitcoin yakın zamanda 90 bin doları görebilir
14 Kasım 2021 - 10:49 borsagundem.com

Bitcoin (BTC), önümüzdeki haftalarda hala 90 bin doları görebilir. Alım satım platformu Decentrader, 12 Kasım tarihli piyasa güncellemesinde BTC fiyat hareketine ilişkin yaygın beklentinin altını çizdi.

"Yüksek zaman çerçevelerine olumlu bakıyoruz"
Çarşam günü 4 bin dolar değer kaybedip o zamandan beri yatay seyretse de, çoğu analist Bitcoin için düşüş beklemiyor.

Kısa vadeli koşullar kaldıraçlı uzun pozisyon yatırımcılarını cezalandırıyor olsa da, fonlama oranları hala yüksek ve birikimciler toparlanmadan önce bir süre daha acı çekebilir.

Decentrader, hemen ardından yeni rekor seviyelerin görülebileceğine inanıyor.

Platform, son güncellemesinde

“Yüksek zaman çerçevelerine olumlu bakmayı sürdürüyoruz ve önümüzdeki haftalarda 85-90 bin dolar bandına ralli bekliyoruz. Bu beklenti, 1,618 Fib geri çekilme seviyesine de uyuyor," diye açıkladı.

Altın ve kripto paralarda son durum

 Decentrader'ın paylaştığı grafik, hedef seviyeleriyle birlikte en yakını 59 bin dolar civarında bulunan destek seviyelerini de gösteriyor. 59 bin dolar, kimi analistlere göre boğalar için kırmızı çizgiyi temsil ediyor.

Decentrader, “Bu döngüyü önceki döngüler ile kıyasladığımızda, şimdiye kadar bir nihai parabolik yükseliş yaşamadığımızı görüyoruz," diye ekledi.

“Döngüleri üst üste koyduğumuzda, mevcut döngünün önceki döngülerin herhangi birine benzemek yerine 2013 ve 2017'nin  karışımı olduğunu görüyoruz," diye belirten platform, şöyle devam etti:

“Mayıs ayındaki eski rekor seviyeyi geçmeye çalışmamız, önceki boğa piyasalarının son aşamalarında görülenlere benzer bir parabolik yükseliş ihtimalini artırıyor.”

Borsada yükselişin sürmesi bekleniyor

 Pazar günü kritik
Önümüzdeki birkaç gün, piyasa için belirleyici olabilir.

Pazar günü ABD'de ilk Bitcoin spot borsa yatırım fonu değerlendirmesi için son karar verilecek. Bunun yanı sıra, Bitcoin'in Taproot soft fork'u da pazar günü aktive edilecek.

ETF'nin reddedilmesi BTC/USD paritesi için kısa vadede kötü sonuçlanabilecek olsa da, büyük protokol güncellemeleri 2017'den de bilindiği gibi tetikleyici etkide bulunabiliyor.

Segregated Witness (“SegWit”) güncellemesi, Bitcoin o yıl 20 bin doları görmeden dört ay önce başlatılmıştı. Taproot da o zamandan beri gerçekleştirilecek en büyük güncellemeyi temsil ediyor.

(Wıllıam Suberg-Cointelegraph)

Ethereum ve Bitcoin enflasyondan korur mu?

SEC, VanEck'in Bitcoin ETF başvurusunu reddetti

 



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bağımsız Düşünce15 Kasım 2021 00:58

    Hukuka tabi olmayan yatırım olmaz ! 25 Yıllık bilgisayarcıyım 56 K modemle mining yapıldığını ilk kez duyuyorum yavrucuk sen nerede yaşıyorsun mağarada mı ? 2010 Yılında yurt ışı sitelerde çekilişle bitcoin veriyorlardı  aracılık yapan kimse yoktu Türkiye'de !!!

  • Mucise Reis ;)15 Kasım 2021 08:53

     Ne kadar boşsun kuzucuk. Google play uygulamasına 2021 de uygulama yukleyemeyen... bir çok kişi bilgisayarcı :D anakart sök. modem tak. ram değiştir, ccclenar ile sistem hızlandır :D  ahaha ben bilgisayarcıyım :D Aleyküm selam bilgisayarcı efendi :D Türkiye aracı demiş, : )  

  • rıza14 Kasım 2021 15:07

    En fazla paranızın % 3 kadar girin

  • Berber Bekri 14 Kasım 2021 14:27

    Parasını kimse çekmesin ilave etmeye devam etsin diye dün 75 di bugün 90 yarın 180 cebe girmesin de 900 bi olsun sonra puffff kimse Parasını çekmediği müddetçe iyi zaten çekim başladığında "aradığınız siteye ulaşılamıyor " şeklinde patlayacak örnekleri var ders almayanlar beter olabilir

  • Mucise Reis ;)14 Kasım 2021 20:54

    Eee gr altın neden 600 tl ? ne özelliği var ? kazıyorsun topraktana ha bire çıkıyor sarı metal ne özelliği var ? 600 tl gr mı ? ... btc de öyle savaş çıksa, ülkeden kaçanlar btc ye çevirip kaçıyor... global guvence oluyor... btc 100 usd ikende anlatamadık şimdi oldu 68 bınler anlamıyorlar :D ulkeler ilgi gösterdiği sürece, yatırım fonları emeklılık fonları vb. vb. sınırlı sayıda btc hep karşılık bulur. abd de bazı fonlar bulaştı.. avrupa ve turkıye dahil firmaların aldıgını düşününce 3 - 5 yıl sonra ne olur bu btc ? hayal edemıyorum. biz bu satte düşsede, ana parayı çekmişiz. kar üstüne kar yapmışıs çok rahatız. sıfırdan girenler stres edıyor biz sıfırlasakda çok ekmek yedık covid krizde bu btc ve coınlerden. risk hep var. borsadada kapanan fırma olsu yanı.

  • Mucise Reis ;)14 Kasım 2021 12:43

    way be... 33 -29 bin lerde hedefım 80-100 arası diye hesaplamıştım. takvim olarak baklınca btv guncellemesi yıne oldu,guvenlık güncellemesi. neyse... onumuzdeki takvim ve hesaplamalarıma gore kasım ayında bir rekor beklıyorum. tarihi bir rekor 70 binlerin üzerinde bir kapanış... belki daha fazla 78 -lere felan dokunabılır... ama kapanış 70 üzeri, olursa hedefime yaklaşmış olucam... 80 ilk aralık ayında gördukmu, hesaplamalarımı revize etdicem. hedefım 80-100 arası bir beklentı. ama btc çıkış yapmalı, yatay atmalı ki altcoınlerde bir furya olmalı... ÖNEMLİ OLAN ŞU, BTC YATAY ATINCA, ALTCOINLERDEN beslenen bainalar, bildikleri iş olan BTC ye bumerang gibi daha güçlü dönuyor. Bunu yazan olmadı belkide :D btc bilen, btc ye doner. hemde daha buyuk sermaye ıle.. Burada VADELİ çalışmalar pek, gruplar vadelileri cılız saatlerde kullanıyor, uzak durun bu ara... uzmanlar konuşsun ben yazdım yazcamı bu kadar ip ucu :D  ACEMİSEN YUKLU GİRME, BATARSIN.

  • Mucise Reis ;)14 Kasım 2021 20:51

    Sen bitcoın bılmez iken, ben BTc kazdığımı biliyorum. Eskiden ev pc ileri ile 56k modemler ile kazılıyordu. 1 haftada 2 tane kazarsın rahat ama sınırsız netler vb o zaman yoktu :D bızağı geldin okz gidecen :D google yazın aratın araştırın biraz...Herkes kendi parasını kendi değerlendirir. git t kuru alanlara anlat muhabbetlerini :İD adam almış tepeden yerlı mıllı hisse senedi :D ona anlat sohebtlerını ahaha hedefler stratejı mantık sepet vb yoksa batarsın hep... 

  • Baytar14 Kasım 2021 18:11

    Vay be, neler de biliyon. Doğuştan kriptocuymuşsun.