E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin SV, yüzde 51 saldırısına uğradı---

Bitcoin SV, yüzde 51 saldırısına uğradı

Bitcoin SV, yüzde 51 saldırısına uğradı
04 Ağustos 2021 - 12:14 borsagundem.com

Bitcoin SV (BSV), iddiaya göre geçtiğimiz gün "devasa" bir yüzde 51 saldırısına maruz kaldı ve zincirin üç versiyonunda aynı anda madencilik yapıldı.

Bitcoin SV (BSV), iddiaya göre geçtiğimiz gün "devasa" bir yüzde 51 saldırısına maruz kaldı ve zincirin üç versiyonunda aynı anda madencilik yapıldı.

Analiz kaynağı Coin Metrics, salı günü paylaştığı gönderisinde FARUM risk yönetim platformunun yüzde 51 saldırısını tespit ettiğini açıkladı.

Saldırıyla ilgili bilgileri, Coin Metrics'te ağ verileri ürün yöneticisi Lucas Nuzzi de doğruladı. "Birileri BSV'yi parçalamak için ciddi şekilde uğraşıyor" diye belirten Nuzzi, şöyle ekledi:

“Saldırganlar, 3 saat içinde zinciri ele geçirmeyi başardı. Bu süreçte BSV yatırma işlemi alan tüm borsalar, çifte harcamayla karşılaşmış olabilir.”

Coin Metrics, son güncellemesinde FARUM düğümlerinin en fazla 14 blokluk derinlikte ciddi bir yeniden organizasyon gördüğünü açıkladı. Yeni bir yeniden organizasyon gerçekleşmese de, büyük madencilik havuzlarında hala "senkronizasyon sorunları" yaşanıyor.

Bitcoin SV, Kasım 2018'de Bitcoin Cash blockchain'inde gerçekleştirilen çok tartışmalı hard fork sonucu meydana gelmişti. BCH ve Bitcoin ile tamamen aynı para politikasına sahip olan kripto para, çeviri yayın saati itibarıyla 2,6 milyar dolar piyasa değerine sahip.

Siber saldırganlar, Bitcoin ile fidye istedi

Bitcoin'de rekor için tarih verdi!

Ethereum fiyatının yükselmesini engelleyen 3 sebep

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)