E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin son 6 ayın en kötü haftasını geçirme yolunda---

Bitcoin son 6 ayın en kötü haftasını geçirme yolunda

Bitcoin son 6 ayın en kötü haftasını geçirme yolunda
19 Kasım 2021 - 08:31 borsagundem.com

Kripto para piyasasında yaşanan satışlar, 68 bin dolar seviyelerinin görülmesinin ardından başlayan konsolidasyon süreci Bitcoin fiyatını son 6 ayı en kötü haftasını geçirme yoluna sokmuş durumda.

Kripto borsası Mt Gox'ta kayyumların kreditörlere ödeme yapmak için mahkemeden onay almaları kripto para fiyatlarını geriletti.

Bitcoin fiyatı bu saban Asya'da 56 bin 337 dolar civarından işlek görüyor. Fiyat düne göre yüzde 1,0 aşağıda.

Bitcoin'de yaşananın daha çok bir kar realizasyonu olduğunu, bununla birliktde 2014'te batan kripto para borsası Mt Gox'ta kayyumların kreditörleri ödeme yapma konusunda bir planı Tokyo'da mahkemeye onaylatmasının, bu kreditörlere ödenecek büyük miktarda Bitcoin'in önemli miktarının 2022 yılında piyasaya satış olarak gelebileceği endişelerinin fiyatta gerilemeyi hızlandırdığını vurguluyorlar.

Analistler, Bitcoin üzerindeki satış baskısının devam etme eğiliminde olduğunu ve bu hareketin fiyatı 53 bin dolar civarına kadar getirebileceğini ifade ediyorlar.

2017'den beri satmayan Bitcoin yatırımcıları

 

Bitcoin’de dalgalanma sürüyor

 

Bitcoin’in geleceğini FED belirleyecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)19 Kasım 2021 11:21

    almanya üfe verisi açıklandı btc dirildi bir kendıne geldi. almanya avrupanın lokomotif abisi ekonomısı.  yani üretilen bu ay 5 tl iken üretilen malıyet attım 6 tl oldu... üeretici mali,yeti artıyor.. bu haber gelınce btc bir dirilip kendini pozitif attı oyle rekor çıkış deıl.. yanı enflşasyonıst ortamı btc altın gıbı kendıne yarar dıye düşünuyor olabilir. buyuk oyuncular, btc den çıksada geri gelebılır anladıgım iç bu diyip. cüzdanlar abakmak lazım sistem çıkıyor mu soguk depolara gıdıyormu pıyasada donen coın adedı azaldı mı enflasyonıst ortamda balınala rne yapacak ? sadece öncu göstergelerden bıtı bu olabılır. yoksa paldur kultur tavan rekor olacak demıyorum :D buda  10 larca oncuden biri yanı izlemek laızm  ..piyasa anlayamadı  bir kaç saat sonra anlar, çinde açıklamalarla ekonomık düşünce açıkladı. LAGART :d LANGIRT BAŞKANINI DINLICEZ enflasyon ekonomi :D abd uyuyor uyanacak daha: )

  • Mucise Reis ;)19 Kasım 2021 10:56

    Şükran gunu nedir? yaa bir grup ingiliz ingilterede baskılardan yılmış, kargaşalar olaylar derken binmişler bir gemiye... git git derken abd de bulmuşlar kendılerını. aç susuz bitmiş erzak ... orad açıkmış kızılderiler peşan bu ınsanları gormuş. doyumuşlar arsa vermişler... 100 kişi felen denmiyor bu guruba... 3  yıl felan geçmiş. toplamışlar kızılderelileri yaa bol bol iyin için, ektıklerı tarım urunlerı ile ziyafet vermişler,o donemım kodaman reislerine.. yanı kasım ayı son perşembe oluyor bu... sonraa, Abraham donemınde abd de bu kutlama resmi tatil oluyor... herkes ailesıne gelıyor buluşuyor vb. vb. sonra dukkanlar kapalı tabı o gun... ee esnafda dıyorkı, o zaman ertesi gun ucuz çılgın urunlr satalım kutlama olsun mıllete... bu da kara cuma oluyor :D kasım son hafta herkes soyler ama olayların aslı bu. ABD zaten ingiliz sömurgesi, kolonısı, savaşmış abd liler kazanmış ... genel kultur olsun :D

  • Mucise Reis ;)19 Kasım 2021 10:51

    57500 iğne atar dedim ama, fazlası olup bir kademe alt bantta vede 57,500 iğne alanı altına attı. geçişte kasım ayında sert paldır kuldur düşüşleri meşhurdu. Çok sert, ama artık o dunya yok. Büyük paralar kurumlar global ulkeler alım ımkanı sunularn bir çok ülkede borsası var. o bakımdan düzeltme yapar, fakat sert eski dip dip dip düşmez diye düşünüyorum. hareket kasım son perşembe olurdu, şükran gunu tatilleri resmi tatil. bir sonrası kara cuma bütün indirimli çılgın tatil para harcama çılgınlıgı... bunun önces, hafta sonu tatlılı satış yerdi. bu satış +geçmişi travma düşüş+şükran tatili aile buluşmaları hediyeler + FED + abd iç pıyasa tuketım için harcama parasal mıktar ... bu etkınler düzeltme yaptırdı. iğne beklıyordum iğnenın peşinden btc düştü. Ama şukran gunu oncesı sistem oturur tatilde hacım düşebilir. düşüncem o  kanada+ingiltere+abd  şükran gunu tatili kutlayanlar... MALİYETİM ÇOK ÇOK UYGUN BEKLIYORUM. ana para erise panikli olabilirdim belki.. 

  • Berber Bekri 19 Kasım 2021 10:48

    Hedef şu hedef bu uçacak coşacak derken çaktılar öyle olur zaten koşun daha da alın sonra da gelip ağlamayın son tıraşa kadar yolu var