E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin sert düştü---

Bitcoin sert düştü

Bitcoin sert düştü
09 Kasım 2022 - 00:18 borsagundem.com

Binance ve FTX arasında yaşanan gerginlik kripto piyasalarında satışa neden oldu. Bitcoin 18 binler seviyelerine kadar geri çekildi

Kripto piyasaları, Binance CEO’su CZ ile FTX CEO’su Sam Bankman-Fried arasında yaşanan gerginlik sonrasında sert düştü.

20 BİNİN ÜZERİNE ÇIKTI, 18 BİNE GERİLEDİ

Geçtiğimiz günlerde CZ’nin FTX’in yerel tokenı FTT’deki tüm pozisyonlarını kapattığını açıklaması FTX’in iflasına dair endişelerin artmasına sebep olmuş, Sam Bankman-Fried ise Pazartesi günü yaptığı açıklamada herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını belirtmişti.

Binance, Salı günü rakibi FTX’i satın almak için konuşmaların başladığını duyurdu. Açıklamanın ardından önce sınırlı bir yükseliş yaşayıp 20 binin üzerine çıkan Bitcoin daha sonra gelen satışlarla 18 binler seviyesine kadar geriledi.

Bitcoin sözkonusu olayın yaşanmasından önce 2 haftadır 20 bin doların altını test etmiyordu.

FTT ise 2 gün içerisinde 25 dolar seviyesinden 5 dolar civarına düştü.

2018'den beri Binance ve FTX arasındaki soğuk savaşın devam ettiği biliniyor.

Kripto para borsası Binance, FTX’i satın alıyor

 

Binance FTX savaşı kripto piyasasını sarstı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ümit Ersoy 11 Kasım 2022 07:18

    Sıfır

  • Mucise Reis ;)09 Kasım 2022 18:04

    kripto borsalarındakı  sorundan dolayı bu yaşananlar. Yoksa problem yok. o bakımdan hedef 70 bin. 21,800-23,000 lere gelp çıkacağı evrede bu yaşananlar sorun oldu. Şahsi düşüncem geleceği parmak . ama 17 altına basarlar ise ki şuan düşünmuyorum ben, 14 lere kadar dokundururlar... Bu darbeler, vadireler,i covid, abd krizi, dunya krizi, devletler savaşı, vb. vb. ayakta kaldı mı ? kaldı... demekki kalmaya devam edecek, çokda buyuk dersler alarak hataları sorunları kapatarak varlıgını sürdürecek. Ben bu sert hareketlerde onu gözledim. Yıllardır izliyorum. Ama hiç anlamayanlar , sadece giç bişe anlayamadan saçma yorum yapıyor :D Bu eko sistem yeni geleceğin temelini atacak, haberleri yok. Her alanda  devlet sistemlerinde dahi olacak . merkezi yok, %100 güvenli olacak.

  • v09 Kasım 2022 10:35

    kiripto. alacagina git kumarhanede zar at ayni