E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto Paralar Bitcoin, rekor seviyeye yaklaştı---

Bitcoin, rekor seviyeye yaklaştı

 Bitcoin, rekor seviyeye yaklaştı
19 Ekim 2021 - 12:00 borsagundem.com

Bitcoin, kripto para ETF'lerine ilişkin gelişmelerin ardından 63 bin dolara dayandı.

Kripto para birimi Bitcoin, kripto para ETF'lerinin borsada işlem görmesini sağlayacak düzenleyici kurul onayının ardından zirveye yaklaştı. Bitcoin, bugün 63 bin dolar sınırına dayandı.

Piyasa değeri açısından dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, ETF'lerin kripto para varlıklarına daha fazla yatırım çekebileceği konusunda yatırımcıların beklentiye girdi.

Bitcoin, Asya'daki işlemlerde yüzde 1.5 artışla 62 bin 991 dolara çıkarak nisanda ulaştığı 64 bin 895 dolarlık rekor seviyeden bu yana olan en yüksek seviyeye çıktı.

Analistler ne diyor?

Bitcoin, çoğu hazırlık safhasında olan Bitcoin ETF'lerinin, emeklilik fonları ve diğer kurumsal yatırımcılar tarafından yönetilen milyarlarca doların sektöre akışını sağlayacağı beklentileriyle ekim ayında yaklaşık yüzde 40 arttı.

Analistler, ProShares'in EFT'sinin doğrudan Bitcoin yatırımları yapmayacağını, Chicago vadeli işlemler borsasında işlem yapacağını ve bu nedenle bunun sektöre fon akışı konusunda hemen bir etkisinin olmayabileceği belirtti. Fakat spekülatörler Bitcoin ETF'lerinin işlem görmeye başlamasının spot fiyatlar için olumlu bir sinyal olduğu konusunda beklentiye girmekteydiler.

Bitcoin borsa yatırım fonu yarın işleme açılacak

 

Sert yükselen 3 altcoin

 

SEC, ilk Bitcoin ETF'ine onay verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TAMİZ KARTALGÖZ19 Ekim 2021 18:52

    Ben bugün hepsini sıfırladım yine 30 000 $ gelir ise alırım.parayı dolar olarak yine ikiye katladım.