E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin pik hareketini ne zaman yapacak?---

Bitcoin pik hareketini ne zaman yapacak?

Bitcoin pik hareketini ne zaman yapacak?
12 Kasım 2020 - 16:55 borsagundem.com

Ünlü analist Woo'ya göre, Bitcoin pik hareketini 2021 sonunda yapacak. İşte o analiz ve teknik göstergeler...

Ünlü analist Willy Woo, Bitcoin'in (BTC) bir "ana boğa döngüsünün" başında olduğunu ve pik noktasına 2021 yılı sonunda ulaşabileceğini düşünüyor. Wooboll'un kurucusunun dün açıkladığına göre Bitcoin'de kazanımlar daha yeni başladı.

Woo: Bitcoin RSI göstergesi henüz ısınıyor

Bitcoin teknik gösterge olan RSI indikatörünü gösteren bir tablo paylaşan Woo, göstergenin şimdiki ve 2017 yılı başındaki hareketlerin arasında benzerlikler olduğunu ileri sürdü.

Woo, “Yeşil daire, şimdiki makro döngüde nerede olduğumuzu gösteriyor. Ana boğa döngüsünün başlangıcı" yorumunda bulundu.

“Bitcoin'in zincir üstü göreli güç endeksi henüz ısınma aşamasında. Kırmızı dikey çizgiler ise yükselişi
tetikleyen arz şokunu sağlayan yarılanmaları temsil ediyor.”

RSI, açılımı Relative Strength Index olan Türkçe’ye Göreceli Güç Endeksi olarak çevrilen Rsi indikatörü, takip ettiğiniz hisse, çapraz kur veya Bitcoin gibi finansal enstrümanın sizin belirleyeceğiniz periyod aralığında en yüksek ve en düşük fiyatını kullanarak hesaplanır.

Woo, tabloya göre yeni boğa piyasasının ancak bir yıl sonra pik noktaya ulaşacağını düşünüyor ve “Pik noktayı Aralık 2021'de göreceğimizi düşünüyorum. Vergi ödemeleri için Bitcoin satılması
gerekecek." diyor.

2021'de Bitcoin yatında rekorlar kırılacak

Real Vision CEO'su Raoul Pal ve Gemini kurucu ortağı Tyler Winklevoss da BTC/USD paritesinin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde rekor seviyeye ulaşacağına inanıyor.

Diğer yandan 16 bin dolara yükselişe eşlik eden teknik sorunlar da Bitcoin'in otomatik madencilik zorluğu düzeltmesi sayesinde ortadan kalktı; işlem ücretleri dip yaparken, doğrulanmayan işlem sayısı bu haftaya sıfıra yaklaştı. Aşağı yönde yüzde 6'lık bir düzeltmenin daha dört gün sonra yaşanması bekleniyor. 

TD Securities de TL’de alış tarafına geçti

Dolar, 4 günde yüzde 10 düştü

Goldman Sachs'tan 5 büyük 2021 tahmini

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)