E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin neden yükseliyor?---

Bitcoin neden yükseliyor?

Bitcoin neden yükseliyor?
04 Ocak 2021 - 13:10 borsagundem.com

PwC'nin küresel kripto lideri Henri Arslanian, Bitcoin'nin son dönemde yükselmesinin nedenini, küresel yatırımcıların kripto para birimine yaptıkları yatırımdan kaynaklandığını açıkladı.

PwC'nin küresel kripto lideri Henri Arslanian, Bitcoin'nin son dönemde yükselmesinin nedenini değerlendirdi.

YATIRIMCILARIN GİRİŞLERİ

Arslanian, "Bitcoin'de son haftalarda ve aylarda yaşanan artışa bakarsanız bunun etkenlerinden biri kurumsal yatırımcıların devam eden girişleri" ifadelerini kullandı.

YATIRIMCILAR İÇİN DAHA FAZLA ENSTRÜMAN VAR

Yönetici, kurumsal yatırımcı girişlerinin önümüzdeki aylarda da devam etmesinin beklendiğini ifade etti. "Kurumsal yatırımcıların Bitcoin yatırımları için daha fazla enstrüman var, ayrıca birkaç yıl önce olmayan regüle oyuncular da piyasada bulunuyor." yorumu yaptı.

'Sahte kolonyada kullanılan metil alkol, ölüme götürüyor'

 

İstanbul'da 6 ilçede 30 saatlik su kesintisi

  

Hazine'den ihaleler öncesi 3.9 milyar TL net ROT satış

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zorxoin04 Ocak 2021 19:00

    Neden olacak musluğun basında ki vanayı kıstığı için,hedef yerine gelince açacak o zaman tepedekiler eline almış olacak saçmalıkdan başka bir halt değil.

  • Ers04 Ocak 2021 14:25

    İnsanlar güvenli yerlere para aktarma aracı olarak görüyor. En kolay rn maliyetsiz ve kaynağı sorgulamaz bir araç. Birde her türlü büyük vergi veye el koymata karşı parayı koruma alanı olarak görülüyor

  • Metallica04 Ocak 2021 13:50

    Merkez bankalari paranin sistem disina, kripto paralara cikisini engellemek istiyorsa metal emtia fiyatlarinin onunu acmalidirlar, koyduklari bariyerleri kaldirmalidirlar, tum dunyada yukselen enflasyon karsisinda yabanci ulke paralari almak ancak paranin erimesine neden olacaktir.