E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin konsolidasyonu sürüyor---

Bitcoin konsolidasyonu sürüyor

Bitcoin konsolidasyonu sürüyor
01 Eylül 2021 - 15:58 borsagundem.com

Bitcoin konsolidasyonu sürdürürken, geçtiğimiz ay yeniden ilgi görmeye başlayan DeFi tokenleri, eylül ayında patlama yaşamaya hazır gibi gözüküyorlar.

2021'in başında token değerleri ve işlem hacmi fırlama yaşadıktan sonra, DeFi sektörü durgunlaşmaya başladı ve sahneyi NFT'ler devraldı.

Yatırımcıların ilgisi başka yerdeyken, DeFi fiyatları da konsolide olmak için fırsat buldu ve proje geliştiricileri protokol güncellemelerine odaklanabildi. DeFi tokenleri geçtiğimiz ay ise yeniden ilgi görmeye başladı ve eylül ayında patlama yaşamaya hazır gibi gözüküyorlar. 

Verilere göre Aave (AAVE), Synthetix (SNX), YFI ve SushiSwap (SUSHI) gibi bazı DeFi tokenleri, 10 Mayıs'tan beri yüzde 40'a yakın değer artışı yaşadı.

BTC ise tüm zamanların en yüksek seviyesinden hala yüzde 27 aşağıda seyrediyor.

DeFi tokenlerin değerindeki son artış, bazı analistleri "DeFi Yazı 2.0"ın başladığını ve beklenenden çok daha büyük ölçekli olacağını düşünmeye itti.

Zincir üstü göstergeler hareketliliği ortaya koyuyor

DeFi sektöründe işlerin yeniden kızıştığı, alım satım faaliyetleri ve yeni kullanıcı sayısının arttığını gösteren zincir üstü göstergelerden de anlaşılabiliyor.

Dune Analytics verilerine göre DeFi ekosistemine katılan yeni kullanıcı sayısı, geçtiğimiz yıl boyunca hiç durmadan arttı 31 Ağustos itibarıyla 3.285.643 toplam kullanıcıya ulaşıldı.

Verilere göre merkeziyetsiz borsaların haftalık hacmi de ağustos ayında mayıs ayından beri görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

Bitcoin hala 50 bin doların altında seyrederken, piyasanın bir altcoin sezonu yaşaması olası gözüküyor ve bu durumdan güçlü uzun vadeli esaslara sahip DeFi protokolleri de fayda sağlayabilir.

Borsada yükseliş, kurda düşüş

Merkez Bankası aşılamaya dikkat çekti

Frigo Pak ve Hug Girişim sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )01 Eylül 2021 19:56

     80 - 100 bın beklentım.. eter  8 - 10 bın bklentım 20222 çok daha sağlam oturaklı olacka duşuncem öyle.. eskisi gibidei geri kaçışlar dipler eyaklaşmalar azalcak diye düşünüyorum. bence yanı