E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin kayıplarını geri aldı ---

Bitcoin kayıplarını geri aldı

Bitcoin kayıplarını geri aldı
29 Mart 2023 - 17:13 borsagundem.com

Bitcoin, kripto para borsası Binance ile şirketin kurucusu ve üst yöneticisi Changpeng Zhao'ya açılan dava sonrası düşüş gösterdi. ABD ve Avrupa'daki bankacılıkla ilgili olumlu gelişmeler sonrası kripto fiyatları ılımlı kazançlar gördü

Kripto para ekosistemi, Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu tarafından Binance'e açılan dava ile sarsıldı. Bitcoin fiyatında gerilemeye neden olan davanın ardından bankacılık sektörünün yeniden güven kazanmasının getirdiği risk iştahı ile kazançlar geri alındı.

Bitcoin ABD Doları, saat 15:30 itibarıyla bir önceki işlem seansından bu yana yüzde 3,67 artarak 28.312'de işlem gördü. Bitcoin geriye dönüp bakıldığında, son dört hafta içinde yüzde 20,17 değer kazandı.

Kitco'nun kıdemli teknik analisti Jim Wyckoff'a göre, Bitcoin'de dünkü gerileme, nisan ayında Bitcoin vadeli fiyatlarının düşmesine neden oldu. Zayıflığa rağmen Wyckoff, Bitcoin boğalarının "hala kısa vadeli genel teknik avantaja sahip olduğunu, ancak bu hafta zayıfladığını ve günlük çubuk grafikte fiyat artış trendini canlı tutmak için yakında yeni güç göstermesi gerektiğini" belirtti.

"Bitcoin uçurumun kenarında"

Bitcoin'in artık "uçurumun kenarında" oturduğunu söyleyen piyasa analisti Rekt Capital, "BTC 28.700 doların üzerine çıkmak için mücadele etmeye devam ederse, daha düşük seviyelerde yeni alıcı ilgisi kazanmak için sağlıklı bir düşüş olması gerekebilir. Teknikler kısa vadeli bir zayıflık gösteriyor ve yakında bu zayıflığı giderecek bir katalizör görünebilir." dedi.

Piyasanın ayna görüntüsünde, altcoin'lerin büyük çoğunluğu gün boyunca yeşil renkteyken, yalnızca birkaçı kayıp yaşadı.

Binance'e dava açıldı... Yatırımcılar panikledi!

 

SEC kripto yatırımcılarını uyardı

 

Bitcoin’de dönüm noktası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaportacı salim usta sanayiden30 Mart 2023 07:54

    bence suni bi artış şiba hala çöküşte. hala tık demedi ya çok büyük bi ralliye hazırlanıyo yada durum geneli tırt.şibaya dikaatttttt 

  • Mucise Reis ;)29 Mart 2023 18:02

    25,000 görmeden rahat edemıyoruz. ha düşecek derken Asyada Çin etkisi ile 25 sarması düştü.. ha düşecek derken abd bankalarının kötü haberlerigeldi durdu... ha düşecek derken düyanın batısı-doğru arasında bir esktra haber pozitif yansıdı... krizde dünya bankalarından daha sağlam durdu orası kesin :D şimdi bir düşsede 25,000 lere rahatlasak yorulduk yani bizde al-sat çevirerek. Bir dinlenelım... sonra hedef 37-39 bin olarak. en önemli nokta. burası Çanakkale köprüsü gibi düşün. Buraı aşarsa köprüyü geçeriz.. burayı açamaz isek güç toplamalı ve köprü ağzında kuvvetlenmeyi bekleriz... Aştığımızda ise hedef yeni rekorlar olacaktır... düşüncelerim bu yönde. Ama geri kaçmalarda 25,000 ler olası, zaten en ufak düşüşte pirana balıkları gibi küçükler saldırıyor, o kadar fırsat görüyorlar her bir düşüşü... Böyle durumlarsa sağlam kırmızı mumlar 2 tane yandı mı akıllar başlarına gelir :D mum yanacakda ha bire olumlu haberler frenledi durumu... hayırlısı dikkatli olup ekran izlemek lazım bu aralar