E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin için sırada ne var, yükseliş ne zaman başlar?---

Bitcoin için sırada ne var, yükseliş ne zaman başlar?

Bitcoin için sırada ne var, yükseliş ne zaman başlar?
06 Temmuz 2022 - 13:12 borsagundem.com

Bitcoin düşmeye devam eder mi? Kripto para piyasaları için yeni riskler neler? Yükseliş ne zaman başlar? Yatırımcılar bu sorulara yanıt arıyor.

BORSAGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Pandemi sürecinde 20 bin dolardan 70 bin dolar sınırına kadar yükselen Bitcoin (#BTC), sert düşüşlere sahne oluyor? Peki kripto para piyasaları için bundan sonra neler bekleniyor?

Geçen yıl kasım ayında 69 bin doları gördükten sonra yönün aşağı çeviren Bitcoin, 20 bin dolar sınırında tutunmaya çalışıyor. Yükselen enflasyona karşı arktıraln faizler, para bolluğunun sona gelinmesi ekonomide beklenen resesyonun etkisiyle düşen borsalar kripto paraları da aşağı çekiyor.

Analistler bu geri çekilmenin 13 bin dolara kadar devam edeceği yönünde görüş beyan ediyor. Kasım 2020 yılında gördüğü 16 bin dolar seviyesinden sonra yukarı yönlü düzeltme yapacağı yönünde görüşler de son dönemde dile getiriliyor.

YUKARI HAREKET İÇİN NE OLMASI GEREKİYOR?

Fiyatların geri dönmesi için öncelikle borsaların da toparlanması gerekiyor. Galaxy Digital Holdings Ltd.'nin kurucusu ve CEO'su Mike Novogratz, Bitcoin ve Ethereum'un yükseliş aşamasına dönmesinin biraz zaman alacağını tahmin ediyor.

Mike Novogratz, geri dönüş hareketinin ise Fed’in faiz karlarına bağlı olduğunu söylüyor. Fed’in faiz artırımını durdurması halinde küresel makro hedge fonlarının Bitcoin alacağını belirtiyor.

Kripto piyasasına ilgi azalıyor

 

Bitcoin şirketlere yük oluyor

 

Kripto para madenciliği gelirlerinde büyük kayıp!

 

Kripto piyasalarda bir iflas daha

 

Bir şirket daha kripto para işlemlerini durdurdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)