E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin için 'arz şoku' uyarısı---

Bitcoin için 'arz şoku' uyarısı

Bitcoin için 'arz şoku' uyarısı
14 Eylül 2021 - 13:20 borsagundem.com

Bitcoin fiyatında yükseliş bekleyen analist, kısa vadede arz şoku görülme ihtimaline vurgu yaptı.

Bitcoin (BTC) fiyatı, yükselen dip seviyeler oluştururken bir analist, paritenin iyileşmeye yolunda ilerlediğini ileri sürdü.

Bitcoin/Amerikan Doları paritesi gün içerisinde 46 bin dolara yükseldi.

Parite, Bitstamp üzerinde ani bir oynaklık yaşayarak 43.380 dolara kadar düştü. Haber yayına hazırlandığı esnada yaklaşık yüzde 5,5 yükseliş elde eden en büyük kripto para birimi 46 bin doları aşmıştı.

Yüksek dipler oluşarak makro düşüş trendinden çıkıldı ve haftalarca kayda değer bir geri çekilme olmadan tırmandık. 41 binin üzerinde olduğumuz sürece boğa piyasasındayız. BTC'nin kendini 'dandik' gösterme ve ardından herkesi şaşırtma gibi bir huyu var.

Pentoshi, genel piyasa gücünü korumak adına günlük yüksek dipler bekleyen analistlerin beklentileri doğrultusunda pazartesi günü temkinli davranmayı seçti.

Bununla birlikte genel olarak, uzun vadede yükseliş beklentisi sürüyor.

Ünlü analist Michaël van de Poppe, "Bitcoin borsa rezervleri çok düşük seviyelere geliyor. Bu durum, daha fazla birikimcinin olduğuna dair net bir işaret" dedi.

Altcoin'ler, Bitcoin'in güçlenmesine paralel olarak yükseliyor

Altcoin piyasasında salı günü daha olumlu bir tablo çizdi. İlk on kripto para biriminin tümü en az yüzde 3 kazanç yakaladı.

Solana (SOL) ve Polkadot (DOT) para birimlerinin her ikisi de yüzde 10'a yakın getiri sağladı.

En büyük altcoin olan Ether (ETH), bir hafta öncesine göre hala yüzde 14 düşük seyrederken 3.300 doları geçerek toparlandı.

Litecoin'de Walmart manipülasyonu

Bir Bitcoin madencilik şirketi daha borsada

Bitcoin, kritik destek seviyesine yaklaşıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )14 Eylül 2021 14:11

    Dün göstegelerden anlayanlar için farklı bir gündü. haber onu anlatıyor. hatta hacker saldırısı oldu ve biraz btc mi saçındı  bile dendi. farklı transfer ve hareketler oldu. olagan dışı. Hala asıl nedne pek anlaşılmadı ve bu bazı kişilerde 24 saat içimnde korku panık oluşturdu. anlatıcam da terımler yabancı . mantıgı bu. oluşan kuşku ve düşünceleri haber dile getirmeye çalışmış. 24 saate özel durumdu yanı. şuan sorun gorulmuyor. normal grafıklere donduk. abd verisi bugun izlenıyor. ona gore adım ataca. 50 ye mı 42 ye mı buralardayız şuan