E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin için 1 milyon dolar tahmini---

Bitcoin için 1 milyon dolar tahmini

Bitcoin için 1 milyon dolar tahmini
10 Nisan 2022 - 11:53 borsagundem.com

Kripto paralara olan ilgi devam ediyor. Kısa vadede 100 bin dolar tahmini yapılan Bitcoin’in 2030 yılında 1 milyon dolara yükseleceği öngörülüyor

Son haftalarda geri çekilme eğiliminde olan Bitcoin 43 bin doların hemen altında işlem görüyor. Kısa vadede Bitcoin için 100 dolar olan beklentisi 2030 yılı için 1 milyon dolar seviyesine çekildi.

Ark Invest CEO'su Cathie Wood, bu hafta Miami, Florida'daki Bitcoin 2022 konferansında Bitcoin hakkındaki olumlu görüşünü tekrarladı.

Ark Invest CEO'su Perşembe günkü bir sunumda kriptonun 2030 yılına kadar 1 milyon dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

CNBC'ye yaptığı açıklamada Bitcoin'in daha yolun başında olduğunu söyleyen Cathie Wood , kripto paralara ilgi gösteren kurumların sayısının da artacağını belirtti.

Bu arada, dünyanın en büyük dijital para birimi son yedi gün içinde %8,1 düşüşle 42,534,90 doları gördü.

6-9 Nisan tarihleri arasında Miami Beach Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ‘Bitcoin 2022 Miami’ konferansında konuşan Cathie Wood’u organizasyona katılan 35 bin kişi canlı dinledi.

Wood'a göre, Bitcoin dünyanın ilk açık kaynaklı, özel dijital kurallara dayalı para sistemidir.

66 yaşındaki Wood, dünyanın en değerli kripto para biriminin enflasyona karşı korunma özelliği olduğunu da belirtti. Enflasyon yükselirken Bitcoin’in geçen yıla oranla yüzde 27 aşağıda olduğunu vurgulayan Cathie Wood,kripto yatırımcılarının %70'inin pozisyonlarını uzun vadede koruduğunu ve bunun 20 milyon kripto para biriminin yaklaşık 13,6 milyon birimine eşit olduğunu belirtti.

Önümüzdeki dönemde kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e yönelmesiyle birlikte fiyatların yeniden yükselişe geçmesi bekleniyor.

6 milyarlık Bitcoin'i olan yatırımcıdan yeni tahmin

 

Dolaşımdaki Bitcoin sayısı 19 milyona ulaştı

 

Kripto paralar neden düşüşe geçti?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İtri11 Nisan 2022 05:00

    Elindeki malları pazarlayip satmaya çalışıyor. Hergun yeni bir coin çıkıyor, token çıkıyor. Şimdi FED coin çıkarsa ne olur, diğerleri çöp olur. Yasa dışı işler yapan veya mallarını vergiden kaçırmak isteyen milyarderler dışında diğerleri kumarbaz. 1 koyacak 10 alacak hasbam. Ne bilanço analizi, ne yatırım analizi, ne teknik analiz yapmayacak üstelik de

  • Kormaz Ali 11 Nisan 2022 02:23

    Bizim borsalar bundan şerefli kaldı 1’5 yıldır düşüş yiyoruz.

  • Mucise Reis ;)10 Nisan 2022 18:34

    1 Eteryum 48 bin Tl bana kimse gazel okumasın... Sizde alsaydınız  zamanında, ucuz ucuz  :D batarsa batsın... Beni batırır :D  Ülkede metaverse yokken biz anlatmaya çalışıyorduk, anlattıklarımız da ya bankamatık kullanamıyordu, yada cep telefonu uygulamasından elektrık doğalgaz vb fatura ödeyemıyor bankada kuyruğa giriyordu.. Bırakında olsun karlı durumda sepet paramız... yıl oldu 2022 .   - ve  + anlattık.  Herkes bildiği işi yapsın. Borsada ne vardı ? Borsada sankı tahtası kapanan kağıt yok, cem uzan kağıtlar ne oldu ? goldaş ne oldu ? bazı enerjı fırmaları ne oldu ? eee mahallemde market bakkal oto yıkama bile kapandı battı hayat böyle bişi :D batarda çıkarda coınlerde riskli doğal olarak...

  • baran10 Nisan 2022 15:57

    Bir ederi olmadığını herkes biliyor ama yine de peşinden koşturuyor bazı insanları!  Neden  falan dolar milyarderi  kripto yatırım yapacak mış ta falan filan!  Bütün bunlar dolar denizini  ayakta tutma çabasıdır.  

  • Bir dost10 Nisan 2022 14:57

    Gercekler: dünya ekonomik degerleri finansal enstrumanlarla milyonlarca kat arttirdilar ve surdurulemez genisletilemez bu sistemin engellenemez cokusu 2008 yilindaki krizle en guclu belirtisini verdi, isin icinden cikilmaz durumu ikinci bir yapay sistem olusturarak cozmek istediler. Ve dijital ekonomiyi sanal parayi ayni yil cikardilar. O kadar guclu bir hal alacaginin hazirladilarki 1 birim bitcoini 100milyon alt birime bolunebilir olarak ayarladilar. 100 milyon satoshi 1bitcoin dir. 1 satoshinin fiyati yakin zamanda ciddi degerlere ulasacak(sorumluluk reddi beyani). Istedikleri zaman global ekonomiyi rahatlikla buyultme kucultme ve buyuk krizleri engellemek icin onyillarca zaman kazandilar.Devletler yapiya uymak zorunda olduklarini bildikleri icin dijital para ticaretine engel oluyor gozukselerde izin veriliyor.Öz sisteme donulurse su gercek cikar dunya nufusunu yuzde iki ucu gercege sahip digerleri sahip gercekligi olmayan marifetle insanlar arasinda dolasiyor. .

  • rıza10 Nisan 2022 14:48

    korkuç yenge Katie Wood böyle diyorsa hiç bulaşma sat

  • Dobra10 Nisan 2022 14:03

    Bende 10 dolara düşecek diyorum.

  • Mustafa10 Nisan 2022 12:07

    Veri gazı yolunacak kazlara