E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin fiyatı 40 bin dolardan sekti---

Bitcoin fiyatı 40 bin dolardan sekti

Bitcoin fiyatı 40 bin dolardan sekti
22 Eylül 2021 - 09:53 borsagundem.com

Ağustos ayından bu yana ilk kez 40 bin dolar seviyesinin altını göre Bitcoin fiyatı, küresel piyasalarda havanın iyileşmesinin de desteği ile hızla 42 bin doların üzerine toparlandı.

Erken saatlerde 39 bin 612 dolara kadar gerileyen Bitcoin fiyatı şu sıralarda 42 bin 186 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Son 24 saat içinde 2653,68 dolar seviyesine kadar gerileyen Ethereum fiyatı da 2897,75 dolar seviyesine yükseldi.

Kripto para fiyatlarının toparlanmasında da Evergrande'nin bağlı ortaklığının yuan cinsinden tahvilinin kupon ödemesini yarın yapacağını duyurması rol oynadı.

ABD'nin SPK'sından kripto para uyarısı: Ömrü kısa olur

'Bitcoin 40 bin doların altına inmedikçe rahatım'

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)22 Eylül 2021 11:00

    BTC gerçekten önemli bir dönemeçte.  FED açıklamaları olmadan kimse plan program yapamıyor. Ama kimsede 40 bin altına kaçayım gideyim demiyor. O bakımdan dunya ekonomılerı FED üzerine kurulu biçimce kendini revize edecek. BTC de oluşan dunya global ekonomık sistemınde geleceğini net görebilecek. şuan merkezbankalarının adımları sıcak aprayı urkuttu. çunku diğer pıyasalarda çok daha iyi avantajlı durumlar oluşabilir. Bu durumda BTC harici alternatıfler olabilir mantıgı ile, bir düzeltme geldi. FEd konuşsun, BELİRSİZLİK KAYBOLACAK. ondan sonrada dunya borsaları bir toparlanma dengelenme yapacak, yenı duruma uyuma geçecek. btc de,  benım düşüncem 42- 54 arası bir topalanma yaşaycak. yataya düştüğünde 24 - 48 saat arası, bu sefer altcoınlerın hareketlerı kendı duzenlemeleri olacak. btc in/çık ederken, altcoın y, bu duruma göre değer alıp/değer kaybediyor. birde kendi içinde in/çık yapıyor. benım senaryo bu FED bakalım akşam...