E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin destekten sıçradı---

Bitcoin destekten sıçradı

Bitcoin destekten sıçradı
03 Eylül 2021 - 13:25 borsagundem.com

Bitcoin'deki sıçrama, fiyatta sağlam bir yapıya işaret ediyor. Analistlere göre yeni direnç test edilebilir

Bitcoin (BTC) fiyatı, yükselişin devamını belirleyecek "kritik" bir hareketle, desteği yeniden test etmek için kısa süreliğine 50 bin doların altına düştü. Akabinde yeniden 50 bin doların üstünü gördü.

BTC/USD paritesi toparlanmadan önceki gece Bitstamp borsasında 48.350 dolara kadar düştü.

Trader ve analist Rekt Capital yaptığı açıklamada bu seviyenin, tutulması gereken önemli bir bölgeyi temsil ettiği ve bu seviyenin aşılmasıyla 51 bin dolar ve ötesindeki dirence doğru hamlenin gelebileceğini söyledi.

Ekteki grafikte "BTC hala bu mavi köşegeni destek olarak yeniden test etme sürecinde" dedi.

BTC'nin bir sonraki sıçrama tahtası 51 bin dolar olacaksa, bu mavi köşegeni destek olarak başarıyla yeniden test etmesi gerekiyor.

Bu direnci geçmek, kalan 50 bin ila 60 bin dolarlık koridorun çoğunda satış baskısının olmaması nedeniyle oldukça hızlı biçimde fiyat kazanımlarına yol açabilir.

Analist Michaël van de Poppe, "Bana göre, Bitcoin'in daha fazla yükseliş ivmesi için buradaki 51 bin dolar seviyesini aşması gerekiyor" ifadesini kullandı.

BTC/USD hareketliyken altcoin'lerin fayda sağlamaya  devam etmesi gerektiğini kaydetti.

Bitcoin temel verileri yeniden gündemde

Cuma günü öne çıkan haber, mayıs ayında Çin'i terk etmeye başlayan madencilerin yeni adreslerine yerleşip üretime başlamasıyla normale dönen hash oranıydı.

Ünlü yorumcu Vijay Boyapati, "Bitcoin'in hash oranı toparlanması belki de bugün mevcut olan en büyük yükseliş verisi" dedi.

Fiyat hash oranını takip ettiği için değil, Bitcoin ağının bir ulus devlet saldırısına karşı bile inanılmaz direncini gösterdiği için.

Hash oranı, hafta başından beri 5 EH/s artışla, yazının yazıldığı sırada tahmini olarak saniyede 129,2 exahash (EH/s) seviyesini gördü.

Solana Dogecoin'i solladı

Güçlü istihdam raporu borsalar için kötü haber

JPMorgan analistlerini endişelendiren artış!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )03 Eylül 2021 13:39

    özel takıp sistemım var. bugun FAKE sahte bir atak beklıyorum. savaşlarda olurya ordu savaşmaz ama bir oncu bırlık sahte savaş yapar öyle bir durum bekliyorum... Fake hareketten sonrada satış beklıyorum  3 gunluk, tabloda. cumartesı ve pazarda daglalı altcoınler olsada, pazartesı duruma gore bakıp malıyetlı alımlar beklıyorum. bugun  50 , 000 üzeri fake atak sonrasındagevşeme beklıyorum. Herkes bişe beklıyor benim senaryomda bu :D öyle al başını uç çık 54 lere beklemıyorum. olgunlaşmadı bence daha, cumartesi pazar belki karlı satışları alırım geriye.. şuan isliyorum bende. ama gaza gelıp 50 aştı uçtu kaçtı diyenler çok dikkat tepeden almayın malı. bol kazanç.