E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin dakikalar içerisinde yüzde 17 düştü!---

Bitcoin dakikalar içerisinde yüzde 17 düştü!

Bitcoin dakikalar içerisinde yüzde 17 düştü!
07 Eylül 2021 - 18:36 borsagundem.com

Bitcoin dakikalar içinde yüzde 17 düşerek 43 bin dolar seviyesine geriledi

Kripto parası piyasasında adeta çöküş yaşanıyor. Bitcoin dakikalar içinde yüzde 17 düşerek 43 bin dolar seviyesine geriledi. Bu gelişmeyle birlikte altcoinlerde de ciddi düşüş görüldü. Bitcoin 18.15 itibarıyla 45 bin 500 seviyelerinde seyrediyor.

Kripto para piyasasında yaşanan bu dalgalanma, sosyal medyayı da karıştırdı. Yatırımcılar düşüşün neden gerçekleştiğini anlamaya çalışıyor.

Bitcoin Temmuz ayından bu yana yükseliş trendindeydi ve 53 bin seviyesine kadar ulaşmıştı.

Son olarak Orta Amerika ülkesi El Salvador, Bitcoin'i yasal para birimi olarak kabul etti. Yeni yasaya göre Bitcoin'i kabul etmeyen işletmeler cezalandırılacak. 3 Bitcoin yatırım yapan yabancılara ise oturma izni verilecek.

ETHEREUM VE SOLANA DA DÜŞTÜ

Kripto para piyasasının öncü coinlerinden Ethereum ve Solana da düşüşten nasibini aldı. 4 bin dolar seviyelerine kadar yükselen Ethereum, 3 bin dolara kadar düştü. Ayrıca son 2 ayda 30 bin seviyesinden 195 bin dolar seviyesine çıkan Solana da 130 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Bitcoinin düşüşünün duraklamasının ardından Solana 160 bin dolara kadar yükseldi.

Son olarak Orta Amerika ülkesi El Salvador, Bitcoin'i yasal para birimi olarak kabul etti. Yeni yasaya göre Bitcoin'i kabul etmeyen işletmeler cezalandırılacak. 3 Bitcoin yatırım yapan yabancılara ise oturma izni verilecek.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’nın Bitcoin’i bir ödeme sistemi olarak tanımaya hazır olmadığını belirterek, “Bu tür kısmi para birimlerini mali araçlarla bir tutmak ekonomik sisteme yalnızca zarar verir" mesajı vermişti.

Kripto paralarda düşüş hızlanırken Bitcoin direniyor

Bitcoin için tarihi gün! Resmen tedavüle giriyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • burhan koç 08 Eylül 2021 23:34

    İyi oldu inşallah sıfır olur

  • muck08 Eylül 2021 16:09

    Matbaa icat edildi. Beylar Bayanlar.. Siz olayın neresindesiniz bilmiyorum. Acın gözlerinizi. İnternet ilk geldiğindede böyledi. İnternet çok pahalıdı ulaşamadı insanlar. Şuan hala pahalı teknolojık urunlerde öyle almanyada 500 euro oalran bilgisayar Yürkiye 12 500 tl . Türkiye modern bilgiye asla ulaşamayacak. Bu mantıkla olmaz Tablet 250 euro aynı marka Türkiyede 3 bin tl ne bu yahu ? bırakında coin isteyen coin alsın korkutmayın. dunya alıyor, bizde az az aldık. Herkes sepetıne yuzde 5 yuzde 10 eklesın bence. iyi olursa çokda güzel olur. Global borsa gibi, abd borsası gibi . yabancı parası değerli o bakımdan yabancı aldımı iyi çıkış yapıyor bizlere gore. Nasip bakalım.

  • Qwerty08 Eylül 2021 12:23

    Sakin almayin! surekli çöküyor. 100k dolara çikip tekrar 80k ya çökecek!

  • Uazık08 Eylül 2021 09:25

    Adamlar sanal para ile gerçek varlıkları alıyor coine yatırım yaptığını zannedenler bir gün olayın dolandırıcılık olduğunu anlayacaklar. Çinin en başta ok vermesi işine geşiyordu şuan artık işine gelmiyor ve yasaklıyor. Bizdede bayağı bir coin uzmanı olmuş. Yatırımın y sini bilmeyenler 3 kuruş kar yapunca uxman oldular başımıza.

  • Berber Bekri 08 Eylül 2021 11:53

    Atma muck elektrikler 1 saat kesilince Dünya nın bir çok ülkesinde marketler yağmalanıyor bu kadar güvenme kağıttan kulelere ufleyince yıkılıyor çıkarsana yazıcıdan bi sıcak ekmek 1 çeyrek altın 200 tl kriz görmemiş minik kurbağa onların hepsi hikaye boş gelişmiş ülkelerin hepsi tarım ve hayvancılığı güçlü ülkeler karnını doyuramayanın gözü yazıcı cep telefonu teknoloji görmez

  • muck08 Eylül 2021 10:00

    Kapalı kutu olma, internet içinde aynı lafları duyduk. Dakdilo kullanan eski uzmanları özenme, internet var artık. dilekçelerini bilgisayar ile yazıp ve yazıcıdan yazdır korkma : )

  • normal08 Eylül 2021 09:18

    benim için normal

  • Mucise Reis ;)07 Eylül 2021 20:53

    Arkadaşlar, Oluşacak, haber akışı oluştur. dünya borsaları ve diğer platformlardada bu sorun mevcut. Coin pıyasası özellikle zımbırtılı az hacılı borsalar yaralı : ) Yabancı mecralardn takip ettiğime göre, biden perşembe konuşma yapacak. Global olarak dunyayı etkıleyecek konulara deynmesi muhtemel. oluşacak açıklamalar, konular, deyineceği fikirler ve müdehalele rmerak konusu oldu. perşembe Biden ABd başkanı olarak konuşacak, acaba FED, yada Avrupa devletlerıne mesaj  olur mu ? . Covid devam ediyor. Beklenende uzun sürdü. Farklı varyantlar var. ABD ekonomısı kapanacak mı ? farklı sert zorunlu onlemler alacak mı ? biden adı sahneye çıkınca, global bir çalkantı oldu. okudumlarım yabancı borsalardan edindiklerim Türk sitelerde haber yok. Ama kaldıraçlı işlem yapanlar ağlıyor : ) Kredili işlem yapanlarda ağlıyor : ) Neyse ucuz sıyırdık mevzuyu. Net haber yok, silkeleme bence.. Sabır bekleyene...

  • bedri07 Eylül 2021 19:41

    REİS MALI BOŞALTMIŞTIR

  • Hehe08 Eylül 2021 06:49

    Aynen yaa dunya dusunsun bu dususleri biz neleri gordukte anlamadik bu dususten mi kotkacagiz tl yuzde kac deger kaybetti bu bilen varmi geeci tl varmi yaa

  • Mucise Reis ;)07 Eylül 2021 21:09

    Az biraz nakit ile, alım yapmayı tercih edenlerdenim. Türk borsası yerine şansımı denemekistiyorum : ) . Türkler bu çalkantılara alışkın, Bistte yiz, hopp 24 saat bakan görevde yok koltuk boş : )) bir bakıyorsun merkez bankası başkanı görevden alınıyor.. bir bakıyorsun reisicumhur çıkıyor, faiz düşecek düşecek o faiz diyor çalkantı ... Türk borsasından daha iyi diyebilrim. Teknık haber takibi yapanlar için. :D düşüncem o yönde.  az az alıp sende bir cüzdan aç topla bence. ilerde birikimin olur,  Seni üzmeyecek paralarla bir başka bence. Güzelde düştü. Avantaj olabilir. Borsamızda ne bekleyenler var 1 yılı geçti zararda kilit beklıyorlar. TL eriyor bekledığı yerden bırak kara geçmeyi...

  • Berber Bekri 07 Eylül 2021 18:58

    Hala parasını yatıranlar var...Ağlayanın ağzına kürekle vururum "BEDAVA PEYNİR FARE KAPANINDA OLUR"

  • Qwerty08 Eylül 2021 12:27

    Dedi ve yatirim yapmadigi icin 5 yilda 14,000% kacirdi

  • btc07 Eylül 2021 18:49

    bu haberlerle gel gel yaparak malları güzel çaktılar,60 kat gitmiş karşılığı olmayan bir şey için düşüş az, abd 10 yıllıklar tarihi yükselişi  yüzünden bu düşüş fed faiz artıracak beklentisi, dolar değer kazanırsa kriptolar çöp olur, dolar düşükken bütün kriptolar pahalıdır o nedenle bunu gören büyükler mal bastılar