E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBitcoin bir saçmalık açıklaması---

Bitcoin bir saçmalık açıklaması

Bitcoin bir saçmalık açıklaması
04 Haziran 2021 - 11:27 borsagundem.com

Amundi baş yatırım sorumlusu Pascal Blanque Perşembe günü yaptığı açıklamada, Bitcoin gibi kripto para birimlerinin bir "saçmalık" olduğunu ve finansal piyasalarda oluşan baloncukların bir belirtisi olduğunu söyledi

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

LONDRA (Reuters) - Amundi baş yatırım sorumlusu Pascal Blanque Perşembe günü yaptığı açıklamada, Bitcoin gibi kripto para birimlerinin bir "saçmalık" olduğunu ve finansal piyasalarda oluşan baloncukların bir belirtisi olduğunu söyledi.

Yaklaşık 39.364 dolar seviyesinde işlem gören Bitcoin, Çin'in en büyük kripto para biriminin madenciliğini ve ticaretini azaltarak spekülatif ve finansal riskleri önleme çabalarını ikiye katlamasından sonra geçen ay %35 düştü.

Bir basın toplantısında konuşan Blanque, kripto para birimini "saçmalık" olarak nitelendirerek, bunun piyasalarda oluşan balonların bir belirtisi olduğunu da sözlerine ekledi.

Blanque "Bitcoin, merkez bankalarını dijital parayı benimsemeye zorladığı için hatırlanacak" dedi ve hükümetlerin ve düzenleyicilerin nihayetinde "müziği durduracağını" da sözlerine ekledi.

Blanque, yatırımcıların Çin'in para birimi olan renminbi'ye maruz kalmalarını artırmalarının ve ardından kripto para birimlerini çeşitlendirmenin çok daha önemli olduğunu söyledi.

Biden Çin’li şirketlere yaptırımları genişletti

 

United Airlines, 15 jet anlaşmasıyla süpersonik seyahati geri getirmek istiyor

 

Kripto paraların çöküşünün gerçek nedeni

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum04 Haziran 2021 13:09

    Fener bahçe bu konuda ceza alan suçlu bulunan kendisi yurt dışında olup davası devam eden kişi ve kurumlara Maddi tazminatlar davaları açmalı mal varlıklarına tedbir koydurmalı zararı gören ve bu gün bu maddi sıkıntıların sebebi şike ve kumpasçılardır bu işin en çok zarar göreni ve bu iftiraların hedefi fenerbahçe kulübüdür

  • Hehe04 Haziran 2021 12:25

    Gizliligi ihlal derken onuda acsaydiniz bari hangi gizli seyleri aciklamis yani dogru seyler mi vardi

  • Recai04 Haziran 2021 12:08

    Fener şike yapmamış:) günahından pişman olup, tövbe etmeyene af gelmez

  • Hehe04 Haziran 2021 12:26

    Ama sen gundemi takip etmiyorsun ki af dile helalles ok