E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasaları'Bitcoin altından daha iyi'---

'Bitcoin altından daha iyi'

'Bitcoin altından daha iyi'
09 Temmuz 2021 - 15:25 borsagundem.com

Apple Kurucu Ortağı Steve Wozniak, Bitcoin yatırımcısı olmamasına rağmen, kripto parayla ilgili olumlu görüşlerini yineledi.

Apple Kurucu Ortağı Steve Wozniak, Bitcoin (BTC) yatırımcısı olmamasına rağmen, kripto parayla ilgili olumlu görüşlerini yineledi.

Daha önce Bitcoin'den "tek dijital altın" olarak bahseden Wozniak, Latin Amerika'da düzenlenen, teknoloji ve inovasyon odaklı sanal etkinlik Talent Land Digital 2021'de Bitcoin'in "mucize teknoloji" ve "eşsiz bir matematik formülü" olduğunu söyledi.

Yerel haber ajansı El Sol de México'nun 8 Temmuz tarihli haberine göre, Apple kurucu ortağı Bitcoin'in altından daha iyi olduğunu, Bitcoin madenciliğinin altını bulmak ve çıkarmaktan çok daha kolay olduğunu belirtti:

Altının arzı sınırlı ve aramanız gerekiyor. Bitcoin, muhteşem bir matematiksel mucize. Bitcoin'e yatırım yapmıyorum, fakat kalıcı olacağına inanıyorum.

Sektörün birçok oyuncu ve analisti, hem altın hem de Bitcoin'in arzının sınırlı olması ve piyasa değerlerini koruyabilmelerinden dolayı, Bitcoin'i "dijital altın" olarak tanımlıyor. Altın, fiziksel arzı ve çıkartmanın zorluğu ile sınırlıyken, Bitcoin'in arzı kodu nedeniyle 21 milyon ile sınırlı. Yani en son coin'in madenciliği 2140 yılında yapıldıktan sonra, piyasaya hiçbir yeni Bitcoin sürülemeyecek.

Meksika'nın en zengin üçüncü kişisi Ricardo Salinas Pliego da geçtiğimiz günlerde Bitcoin'in "yeni altın" olduğunu söylemenin son derece doğru olduğunu belirtmişti. "Bitcoin'in 'yeni altın' olduğu doğru, yalnızca cebinizde altın külçesi taşımaya kıyasla, taşıması çok daha kolay."

Nükleer savaş yaklaşıyor

Bitcoin rallisini yeniden başlatacak kilit seviye

Altın kazançlarını artırmakta zorlanıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)