E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBitcoin altından daha iyi iddiası---

Bitcoin altından daha iyi iddiası

Bitcoin altından daha iyi iddiası
18 Mart 2021 - 20:04 borsagundem.com

Ünlü fon yöneticisi Anthony Scaramucci, "Araştırırsanız Bitcoin'in altından daha iyi olduğunu anlarsınız" ifadelerini kullandı.

CNBC kanalına konuşan Anthony Scaramucci, Bitcoin'in altından daha iyi değer saklama aracı olduğunu söyledi.

Bitcoin (BTC) para biriminin altından daha üstün olduğuna dair yorum geldi. Hedge fonu yöneticisi Anthony Scaramucci, yatırımcıların yeterince incelemeleri halinde Bitcoin'in üstün olduğunu kabul edeceklerini ileri sürdü.

SkyBridge Capital CEO'su Scaramucci, 18 Mart'ta CNBC kanalına verdiği röportajda, ana akım izleyicileri için Bitcoin'e olan inancını aktardı.

Scaramucci, Bitcoin ile altını kıyasladı: "Dünya değişiyor"
Bitcoin'in 2021'de tüm zamanların en yüksek değerine ulaşmasıyla birlikte, hükümetlerin yoğun biçimde para basmalarından yeterince yararlanamayan altın ile aynı seviyeye gelip gelmediği merak edilir oldu.

Scaramucci, iki varlığı karşılaştırırken, tercihini çok net biçimde vurguladı ve altının 4.000 yıldır bir değer deposu olarak tercih edildiğini, ancak hiçbir şeyin sonsuza kadar devam etmediğini savundu.

Sunucu Joe Kernen'e "dünya değişiyor" vurgusunu yaptı. Scaramucci, Bitcoin'in teknolojik açıdan paranın temel rolünü üstlendiğini belirtti:

Eğer üzerine kafa yorarsanız pek çok yönden altından daha iyi. Depolaması daha kolay, daha hızlı hareket edebilir ve güvenilir bir ağ ile büyüyen bir varlık.

 

Cointelegraph tarafından haberi yapıldığı üzere, bankacılık devi Morgan Stanley tarafından yapılan, müşterilerine Bitcoin yatırım olanağı sunması duyurusu BTC fiyatını dolar karşısında yükseltmişti.

Olumlu haberlerin ardından Bitcoin 60 bin doları hedefliyor

 

Kapalıçarşı'da külçe altın fiyatları 18/03/2021

 

Altının kilogramı 410 bin 500 liraya geriledi

 

Bitcoin yeniden yükselişe geçti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mantık.19 Mart 2021 10:00

    Altın ile  hiç bir yatırım aracı mukayese edemez!  Hisse senetleri  düşer çıkar  10 katına çıktığı gibi  bir zaman sonra ne olacağını hiç kimse bilemez  öğrendiği zaman   iş işten geçer!  Bu kripto parayı  ise yatırım olarak görmek  akla mantığa uyar iş değildir.   Tam bir şeytan işi ;  Allah insanlara  bahşettiği  üç şey zaman sağlık ve akıl  bunların üçünü de bu kripto zırvasına takılırsan kaybedersin!  Zaten yapay zekanın ve derin devletin  kontrolünde  olan bir şey!  Altın ise  çok uzak olmayan bir zamanda   sadece yatırım ve ziynet değil  teknolojide de önemli hale gelebilir;  Bu yüzden altın her zaman az ya da çok bulundurulmalı!  Günlük akışa pek aldırmaya gerek yok.

  • fuat19 Mart 2021 09:48

    yakinda goreceksiniz dunyanin coin ile uyumunu ve bu kotumserlerin arkasindan baka kaldigini , nedne mi , emin olun ne oldugunu bile kavrayamamis insalar kulakdan dolma bilgiler ile cahilce yorum yapiyorlar , enteresan milletiz , en iyi yaptigimiz sey malumatimiz olmadigi konuda en iyi bilen gibi yorum yapmak  (6)  (6)  (6) 

  • Ali19 Mart 2021 00:01

    bitcoine vereceğim parayı gider vegasta yerim, en azından eğlendim derim. Aklı olan buna yatırmaz.

  • Bitcoin18 Mart 2021 23:11

    Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramıyor.