E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin, 50 bin doların üzerinde---

Bitcoin, 50 bin doların üzerinde

Bitcoin, 50 bin doların üzerinde
02 Eylül 2021 - 10:21 borsagundem.com

Bitcoin fiyatı 50 bin doların üzerinde işlem görüyor.

Ethereum'da hafta sonu başlayan yükseliş dolardaki zayıflamanın da desteği ile kripto paraların genelinde artış getirdi. Bitcoin fiyatı yeniden 50 bin doların üzerine çıktı.

Dünyanın en çok kullanılan kripto parası olahn Bitcoin halihazırda 50 bin 200 dolarla günün en yüksek seviyelerinden işlem görüyor.

Bitcoin'de günlük yükseliş %6,1 seviyelerinde bulunuyor.

En son 23 Ağustos’ta 50 bin doların üzerini gören Bitcoin, sonrasında 46 bin dolara kadar gerilemişti. Ethereum da uzun bir süreden sonra yeniden 3 bin 700 doların üzerine tırmandı.

4 merkez bankasından dijital para denemesi

Bitcoin dolandırıcılarına 2 milyar dolarlık dava

Kripto paralarda yükseliş hareketi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )02 Eylül 2021 11:42

    Evet, beyler bayanalr kar satışı yaapcam da kim ister ? genelde bu işe haber siteliernden okuyupda gelenler alıyor benım satıgımı :D  50 üzeri hacimşi, haber akışsız bildiğin hacimli çıkış ile 54 lere kadar çıkmalı ki  80 bin konuşalım... Eteryum daha avantajlı çıktı maşallah. oda btc gibi kar satışı yapabilir. özelliklede yarın önemli. ABd verileri yarın açıklanacak. o saate kadar böyle yatay  al-sat kar lı bir 24 saat düşünüyorum.