E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto Paralar'Bitcoin 5 yılda 10'a katlayacak'---

'Bitcoin 5 yılda 10'a katlayacak'

'Bitcoin 5 yılda 10'a katlayacak'
15 Eylül 2021 - 09:55 borsagundem.com

Ark Investment CEO'su Bitcoin'de 5 yılda 10 kat artış bekliyor.

CEO Cathie Wood kripto paralara olan ilginin DeFi ve NFT ürünlerinin  yayılmasının yanı sıra Ethereum'daki güncelleme ile de desteklendiğini  belirtti. Ethereum'un geleceğine olan güvenlerinin de arttığını  vurguladı.

Wood'un tahmini 2026 yılı itibarıyla Bitcoin fiyatının 500 bin dolar  seviyelerine çıkacağı anlamına geliyor. Yönetici, gelecek dönem için  portföylerini yüzde 60 Bitcoin, yüzde 40 Ethereum olarak ayırmayı planladıklarını  da ifade etti.

CEO öte yandan Eyl Salvador'un ardından Orta Amerika'da başka ülkelerin  de Bitcoin'i resmi para birimi haline getirebileceklerini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )15 Eylül 2021 11:51

    kaliteli altcoınlerın katlama oranı  5 yılda 100 olabilir. kaliteli içerikler hala mevcut. atıyorum, microsof ile ortak işler, google işe ortak projeler, amazon ile işbirlikeri, android işlemlilerle uyumlu coınler, ödeme işlemleri ile olumlu ilişkiler, farklı coınlerı kurumsallara ucuz olarak donuşturen coınler, spor musabakalarında para yerıne kullanım ve spor ektıvıtelerınde ayrıcalık sunanlar, beyzbol nba maçlarında farklı coınlerın yeme içme alışveriş  vb.vb.